Jeep обяви, че следвайки стратегията за електрификация на портфолиото си,

...
Jeep обяви, че следвайки стратегията за електрификация на портфолиото си,
Коментари Харесай

Jeep казва сбогом на дизеловия Gladiator със специална серия

Jeep разгласи, че следвайки тактиката за електрификация на портфолиото си, ще прекрати производството на дизеловата (EcoDiesel) версия на модела Gladiator. Преди това да бъде направено обаче, американската компания ще стартира на пазара специфична крайна версия на пикапа, наречена Gladiator Rubicon FarOut.

В лимитираната серия Jeep Gladiator Rubicon FarOut ще бъдат включени 1000 автомобила, всеки един от които ще се отличава с тематична Diesel 3.0L графика на купето, извънредни емблеми на задния похлупак, 17-цолови черни алуминиеви джанти, гуми за тиня, стоманени брони и други.

Jeep Gladiator Rubicon FarOut ще бъде разполагаем за поръчка до края на септември на цена от 69 995 щатски $, а първите му доставки ще бъдат осъществени през последното тримесечие на годината.

От марката анонсират, че Jeep Gladiator ще продължи да се предлага във версия с 3.6-литров, Pentastar, V6 мотор, като той ще може да бъде поръчан във версия с 6-степенна ръчна или 8-степенна автоматизирана предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР