Жасмина Тошкова, която стана известна покрай шоуто Сделка или не,

...
Жасмина Тошкова, която стана известна покрай шоуто Сделка или не,
Коментари Харесай

Жаси от „Сделка или не” брои 100 бона за училище на децата

Жасмина Тошкова , която стана известна около шоуто „ Сделка или не ”, се похвали, че е изпратила две от децата си Ариа и Зеки на учебно заведение. Красавицата е избрала най-скъпото родно школо, което е Англо-американското учебно заведение. Таксата единствено за едно дете е към 50 бона на година. Общо за двете фамилията на русокоската цака към 100 бона, което е в действителност внушителна сума.

Разбира се, парите идват от богатия мъж на многодетната майка. Татко на хлапетата е милионера Ариф Маджид, който е представител за България на KFC, веригата за рибни ястия „ Нордзее ” и поничките „ Дънкин Донътс ”. Двамата има още една щерка Изабела, само че тя към момента върви на градина, написа „ Уикенд “.

В влиятелното Англо-американското учебно заведение учат най-вече деца на дипломати и имотни предприемачи, а таксата е много сериозна. Тя стартира от 23 000 евро на година, като в тази сума не се включва превозът и извънкласните занимания на учениците. С тях сумата набъбва на към 50 000 лв., които предприемачът Ариф Маджид заплаща с кеф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР