Жана Бергендорф потъна в скръб, след като загуби втория си

...
Жана Бергендорф потъна в скръб, след като загуби втория си
Коментари Харесай

Жана Бергендорф потъна в скръб след голяма загуба в семейството й

 Жана Бергендорф потъна в тъга, откакто загуби втория си татко Владимир преди две седмици, а преди този момент - и вуйчо си.

Изпълнителката е неутешима и се надява да се съвземе бързо, тъй като в средата на юни пуска нова ария. Татко й се бори с онкологично заболяване над две години, само че заболяването го надделя и той си отиде в края на май. Владимир е втори татко на Жана и се грижи за нея цели 17 години. Дори и след раздялата с майката на певицата, Анета, продължава да се отнася с Жана като с родна дъщеря виждат се и той й оказва помощ. Затова и в този момент тя приема гибелта му толкоз тежко. Жана е близка и със своята полусестра Адриана, от втория брак на майка си с Владимир. 

" Той е необикновен човек. Разведе се с мама, само че продължи да бъде опора в живота ми и да желае да излизам с него и сестра ми при визитите ", споделя Бергендорф. Тя схваща, че Владимир не е неин биологичен татко на шест, а чак на 29 се среща с биологичния си татко Марио. В интервютата си певицата споделя, че би желала да се запознае с индивида, който я е основал. 

През лятото на 2015 година майка й и сестра й откриват Марио във Facebook. Показват го на Жана и тя взема решение да се запознае с него. Майка й му звъни с думите: " Дъщеря ти желае да те види. Знаеш ли коя е тя? ". Бащата е същински сюрпризиран от непредвиденото позвъняване. Отвръща, че няма значение коя е, нали му е дете. И въпреки всичко не може да повярва, когато чува, че това е Жана Бергендорф. Макар че външната аналогия сред двамата е явна, написа " Галерия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР