Жан-Пол Готие се оттегля. Снощи в Париж се проведе последното

...
Жан-Пол Готие се оттегля. Снощи в Париж се проведе последното
Коментари Харесай

Последно шоу на Жан-Пол Готие

Жан-Пол Готие се отдръпва. Снощи в Париж се организира последното дефиле с тоалети висша мода, дело на дизайнера.

Блясък, провокативни модели, звезди, театър и... Бой Джордж в влиятелния парижки спектакъл " Шатле ". Така " неприятното момче " на френската мода Жан-Пол Готие избра да постави завършек на 50-годишната си кариера.
Жан-Пол Готие: Добре е, не се окайвам. Прекалено дълго време беше, само че може би би трябвало отмора - не отмора, тъй като не мога да спра да работя, само че да върша нещо свежо.
В последното му дефиле взеха присъединяване десетки модели, като Джиджи Хадид и кралицата на бурлеската Дита декор Тийз.

Дита декор Тийз, " кралица на бурлеската ": Има и други велики дизайнери, само че не ми хрумва никой с неговото качество и уникалност. Има доста хубост във висшата мода, само че в неговите превъзходни работи той влага и възприятие за комизъм. Мисля, че това е ключът. Затова довечера се събраха толкоз доста хора да станат част от магията.
67-годишният дизайнер още веднъж беше вложил нормалното си възприятие за комизъм в необикновени модели с препратки към негови емблематични творения, създавани през годините.

Роден в парижко предградие, още от младежките си години той взема решение да трансформира основаването на облекла в своя специалност. Първата сбирка на Готие е през 1976 година, а през 80-те едноименната марка към този момент е с голям триумф. Снощи в Париж той не пропусна да насочи и обръщение.

Жан-Пол Готие: Не горете облеклата и не ги рециклирайте!
Жан-Пол Готие не разкри детайлности за бъдещите си проекти. Но мнозина имат вяра, че той ще се завърне в света на модата, въпреки и по различен метод.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР