Жълтото ще доминира в сезон 2019/2020, световните брандове залагат на

...
Жълтото ще доминира в сезон 2019/2020, световните брандове залагат на
Коментари Харесай

Ревю с инфлуенсъри представи новата зимна колекция в MAXSPORT

Жълтото ще господства в сезон 2019/2020, международните марки залагат на дишащи материи, сигурност и улеснение
Новите сбирки на най-известните международни марки за зимна екипировка бяха показани на извънредно ревю в бутика MAXSPORT в София. На тазгодишното събитие първокласният магазин показа съвременна идея, обличайки с хитовите за сезон 2019/2020 екипи, едни от най-известните български инфлуенсъри. Изчистени линии, ярки претекстове, железни отражения, материи от ново потомство и новаторски решения в скиорското съоръжение ще завладеят пистите в идната зима. Всеки разпален скиор държи да подчертае личния си жанр, което диктува работата на водещите международни марки, които натъртват на разнородни дизайнерски решения с безкомпромисно качество. И тази година моделите подчертават на характерността, а жълтото се обрисува като доминант през новия сезон.  Маx sport показаха новата си зимна сбирка @@@

Стилното ревю Let’s influence the winter together стана факт със съдействието на част от най-известните инфлуенсъри, които заразиха с положително въодушевление обществените мрежи, представяйки шлагерите в облеклото за новия сезон. Ивелина от Stylish Toast, Алис от Mademoiselle Aia, Ади Гюзелева от In Food Veritas, Ели от Mademoisеllie, Благомира от Spring Lady, Гергана Илиева от With Love, Gergana и Милена от Mimi’s fashion moments, дружно с двете й деца, станаха част от моделите в хитовото ревю. Над 100 посетители участваха на извънредното събитие, издържано в алпийски жанр и съпроводено с изискани коктейли в духа на зимата. Атмосферата бе допълнена от алкохолни питиета с мирис на солен карамел, портокалова кора и опушени ядки. Специална игра с премия ваучер зарадва посетителите, а настроението се поддържаше от диджей. Събитието се реализира с поддръжката на Smart Lady от Fibank (Първа капиталова банка) и Diners Club International First Lady.
 Маx sport показаха новата си зимна сбирка @@@

Северното зарево завладя модата

За модата няма географски лимити. Северното зарево е надалеч от нашите ширини, само че с новите модели на първокласния бранд Emporio Armani 7 и дрешникът на дамите може да се приближи до небесното събитие. В мъжката серия доминират екипи с детайли от планински пейзажи, като и при дамите, и при господата цветовете са открояващи се. В допълнение към класическото черно, синьо и планинско сиво, елеците, якетата, техническите панталони, суитчерите и шушляковите якета се оферират в два нюанса на яркозелено, ягодоворозово, оранжево и жълто.

Някои от мъжките дрехи са направени от светлоотразителни тъкани, които светят в тъмното, до момента в който за дамите по-голямата видимост е обезпечена от потребление на цветни вложки и елементи. Всички модели са оборудвани с въздухопропусклива повърхнина и обработени по технология, която подсигурява тяхната водоустойчивост.

 Маx sport показаха новата си зимна сбирка @@@

Метални отражения в златно и сребърно

Италианците постоянно могат да рискуват в дизайнерските решения, тъй като те основават трендовете. След градската линия от предходната година, злато и сребро ще блестят върху дамите в новия сезон. Дълги якета в железни отражения, връхни облекла със сваляеми ръкави и стилни модели ще оферират VIST тази година. VIST още веднъж е на висота и при оборудването за състезатели и за следващата година нашите алпийци, сноубордисти, ски бегачи и скачачи ще са облечени в красиви модели на италианската марка.

 Маx sport показаха новата си зимна сбирка @@@

Пантене” или по какъв начин да се разтоварим зимата в планината

Безспорен шлагер в последните години измежду ски оборудването са „ пантите “ – свръхолекотени ски и обувки, които ни дават опция с лекост да се изкачваме нагоре в планиаата по заснежените скатове и по-късно да се насладим на неповторимо втурване. Компания №1 в ски оборудването ATOMIC показва специфичните обувки Backland Carbon. С тяхна помощ, както и на ските и автоматите от серията BACKLAND ще си гарантирате неповторими прекарвания в планината. С класическите серии Hawk, MAXSPORT оферират и водещите спортни ски модели S9, G9, X9 при мъжете в огнено и зелено, както Cloud в бяло и черно при дамите.

Fisher също не не помнят, че скиорите желаят всяка година да усъвършенстват чувството за независимост си при каране. Независимо дали става въпрос за пистите или за фрийрайд новите артикули на марката са тъкмо съобразени с самостоятелните потребности на всеки скиор. Със серията CURV алпийците получават най-благоприятен радиус на завоя. За най-капризните Fisher оферират и серията Brilliant Selection, която може да бъде брандирана с името на съответния скиор или различен надпис по негово предпочитание. При обувките с Vacuum спортистите получават оптимално улеснение в модели, които поемат формата на крайници и прилягат на 100% към него. Новият премиум модел на Tecnica e Mach 1, с които търсачите на мощни чувства ще намерят цялостна сигурност на пистите.

 Маx sport показаха новата си зимна сбирка @@@

Яке с бутон за ръководство на влагата

След като единствено преди две години KJUS разрушиха традициите, въвеждайки новото потомство плетени якета Freelite с воден дирек 20 000 mm и завоюваха награди за новаторския артикул на най-голямото зимно ревю на спортни артикули ISPO, тази година още веднъж изненадват с софтуерно решение. HYDRO_BOT е първото яке в света, което обезпечава съвършено ръководство на влагата с натискане на бутон. Мембраната интензивно изолира влагата, с цел да ви затопли и изсуши посредством интензивно изпомпване на влага от вътрешната страна на открито. Материята защищава скиорите във всевъзможни обстановки и не се въздейства от минусови температури, което значи, че ще ви държи сухи и предпазени от студа. Технологията HYDRO_BOT се ръководи посредством персонализирано приложение за смарт телефон, използвано за всички операционни системи.

Ръчна направа ски

Легендарната марка ръчно направени ски Volant за поредна година изпипва всеки подробност в съвършена естетика, с цел да достави плавни придвижвания, лекост и баланс при маневрите. Брандът Ви подсигурява оптимално показване както върху мека снежна завивка, по този начин и в твърди и заледени сектори. Моделите дават опция за гравиране на име, лозунг или мото по желание на притежателя им.

 Маx sport показаха новата си зимна сбирка @@@

Японска резистентност за дребни и огромни

Доказаният японски водач Phenix още веднъж предлага удобно спортно облекло, карайки състезатели и фенове да се любуват на планината даже при рискови атмосферни условия. Специалната сбирка за норвежкият ски тим, издържана най-вече в млечносиво, подсигурява на експертите оптимално положително показване. В мъжката и дамската сбирка за новия сезон също няма компромис с материите, като цветовете са преобладаващо в жълто, светлосиньо, оранжево, бяло и бежово. При дамите качулките са с косъм, а в детската серия има богато многообразие от ярки окраски.

Здраво стъпили на...луната

От 70-те години на предишния век Moon Boot серията на италианската Tecnica е безконечен шлагер за всички възрасти в планината. Ботушите са постоянни и най-важното – доста топли и непромокаеми. Феерия от цветове – от бяло до черно, преминавайки през неоново зелено, пурпурно алено, бордо, розово, синьо, бежово, златно, сребърно и какво ли още не. Утвърдени като един от обичаните артикули на планинарите, Moon Boot имат и детска серия с огромно обилие и щамповани космонавти, звезди, калинки и други

Пъстрота за най-малките

С марките, предлагани от MAXSPORT , е мъчно да останете незабелязани на пистите, което не е значимо единствено във връзка с модата, а и на сигурността. Водещата детска марка за облекло Reima този сезон залага на дизайнерски решения, съчетани с функционалност, сигурност, нововъведения и пресен финландски дизайн. Синьо, жълто, бонбонени нюанси, матови и перлени цветове и шарки в ярки цитрусови нотки ще носят децата през новия сезон.

Стандартното не е на мода

От предишния сезон измежду първокласните марки, предлагани в MAXSPORT , е и J.Lindeberg. Брандът носи името на своя създател Йохан Линедеберг, станал международно прочут с провокативните си послания като маркетинг шеф на един от международните колоси при джинсовите дрехи. В личния си бранд той залага на изчистени линиии доста стилни, подобаващи както за спорт, по този начин и за всекидневието.

Термобельо по нова технология

Този сезон международните водачи от X-BIONIC идват с нова революционна технология в термобельо - термосифон. В зоните с най-вече натоварване и изпотяване то е оборудвано със специфични влакна, които разрешават на материята да обезпечи цялостна вентилация и да не задържа влага.

Удобство и жанр на всички места

Ако на пистата разполагаме с каски в бяло, черно, черно, лилаво и зелено от POC, Casco и Atomic, то и отвън спусканията всички обичаме удобството без да вършим компромис с елегантността. С планинските обувки Dolomite в черно, сиво, бордо, лилаво, бежово получаваме тъкмо това. Линията Conte of Florence пък дава изтънчен тип в града със страхотни якета, които при дамите имитират лаково покритие в блестящо алено, черно, както и хитовото за сезона жълто.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР