Жълтите метеорологични предупреждения за силен вятър останаха в сила в

...
Жълтите метеорологични предупреждения за силен вятър останаха в сила в
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Следколедни мизерии при пътуване, тъй като пътищата и железопътните линии се опитват да се възстановят след бурята Gerrit

Жълтите метеорологични предизвестия за мощен вятър останаха в действие в елементи от Уелс и северозапада, с Полицията в Манчестър реагира на няколко метеорологични случая в Сталибридж през нощта след известия за малко торнадо.

Изображение: Щети на градина в Сталибридж след известия за торнадо. Снимка: Крейг Брукс

Агенцията по околна среда към момента има 19 сигнала за наводнения, което значи, че се чакат наводнения, дейни в цяла Англия, до момента в който метеорологичната работа има жълто предизвестие за сняг в Шетландските острови.

беше най-зле обиден от времето в сряда, като полицията беше принудена да затвори голям брой пътища, в това число един, наводнен от потопа в Whitesands, Dumfries.

Мотористите по A9 бяха забавени с часове заради вятър и сняг, с един водач, Шена Мофат, сподели пред Sky News, че са й лишили 14 часа, с цел да се прибере след „ ужасно “ пътешестване от Скай. по-на юг при Ballinluig пътят беше затворен заради наводняване.

Бурята Gerrit оставя автомоб...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР