Жълт код е обявен и в почти всички областта в

...
Жълт код е обявен и в почти всички областта в
Коментари Харесай

Жълт код за ветровито време в Пловдив и почти цялата страна

Жълт код е разгласен и в съвсем всички региона в страната поради прохладно време. Силен вятър ни чака и в Пловдив. Максималните за деня температурите в града под тепетата ще доближат 15°. Очаква ни и най-вече слънчево време от сутринта до късния следобяд. През вечерта градусите ще паднат до 7°, само че времето ще остане ясно.

През нощта вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и с него през страната ще стартира да минава леден атмосферен фронт. На обособени места от северозапад на югоизток ще превали временен дъжд. Минималните температури ще бъдат най-вече сред 3° и 8°, в София към 3°.

Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър, с който за малко в страната ще нахлуе леден въздух. Облачността ще е променлива и тук-там, основно в източните региони ще превали дъжд. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 14°, в София към 9°. Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и още преди обяд към този момент ще е по-високо от междинното за месеца, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР