Жалко е, че за 6 месеца счупиха държавата, сринаха всичко

...
Жалко е, че за 6 месеца счупиха държавата, сринаха всичко
Коментари Харесай

Бойко Борисов: За 6 месеца счупиха държавата, дълговете са на тавана

Жалко е, че за 6 месеца счупиха страната, сринаха всичко и искащи да ръководят няма.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на следващата си обиколка из страната, минути, откакто в Народното събрание в София Българска социалистическа партия оповестиха, че ще върнат третия мандат несбъднат на президента в четвъртък.

" Вече решение няма, задълженията са на тавана. На служебното държавно управление най-малко 5 милиарда ще му трябват до края на годината. Тези провалиха всичко – гориво, ток. " - разяснява той.

" Кое е чудното, че партията провалила се на изборите – Българска социалистическа партия, внезапно се оказа, че прави държавно управление. Каква е тая народна власт? " - попита Борисов.

Всичко е толкоз тъжно, че единствено смехът може да ни избави, означи на ГЕРБ.

За година и половина пътищата са в ужасяващо положение – никакви поправки, нищо, рискови са за хората. И те поради едните пари, не желаят да разплащат. Заради пари, обири и корупция се сринаха, сподели още Борисов. Според него водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов по неговия метод ги е иронизирал.

На изборите ГЕРБ би трябвало да е първа политическа мощ, с цел да може да застане крепко и да върнем добрината, толерантността и да се опитаме с крачки обратно да обединим народа, сподели още Борисов.

С Българска социалистическа партия и с Движение за права и свободи сме споделили, че няма да управляваме. С който класират хората, би трябвало да осигурим хората, сподели Борисов в отговор на журналистически въпрос за предстоящ излаз от изборите.

Шамарите, които народът им даде, това, което в този момент стартира да излиза – за кражбите и персоналното им облагодетелстване – от газ, ток, служебните министри като влязат и видят ужаса, доста неща ще описват. Видяхте отчета на ДАНС. Защото не прекратиха меморандума за „ Джемкорп” преди три месеца, попита Борисов.

Запитан дали може да работи с „ Продължаваме промяната” Борисов сподели, че може да работи с всеки, който изповядва мотото „ съединението прави силата”. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР