Жалба до Конституционния съд внася Възраждане срещу зелени сертификат в

...
Жалба до Конституционния съд внася Възраждане срещу зелени сертификат в
Коментари Харесай

Възраждане обжалва пред КС решението за зеления сертификат

Жалба до Конституционния съд внася " Възраждане " против зелени документ в Народно събрание. Това обаче е допустимо единствено, в случай че партията успее да събере нужните подписи. Това разгласи ръководителят на партията Костадин Костадинов на брифинг в Народното събрание.

Той изясни, че това решение ще им даде опция да изискат Конституционен съд да се произнесе за зелените документи, тъй като съдът не може да бъде питан за административни заповеди на министри, съобщи през днешния ден.бг.

" Конституционен съд ще има опцията да разсече Гордиевия възел, тъй като в случай че той се произнесе, че зеленият документ е противоконституционен за депутатите, това ще значи автоматизирано, че е противоконституционен и за всички останали български жители ", добави Костадинов.

По думите му " зеленият документ е най-бруталният сегрегационен документ, одобряван в България въобще ". " Геноцидът също беше легален, само че той беше след това наказан от историята ”, уточни в коридорите на Народното събрание ръководителят на " Възраждане ".

Той изрази подозрение, че обещанието на премиера Кирил Петков, съгласно което при 70% имунизирани зеленият документ ще падне, е откровено.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР