Jaguar обяви, че през следващата година компанията ще се сбогува

...
Jaguar обяви, че през следващата година компанията ще се сбогува
Коментари Харесай

Jaguar се сбогува със спортните си ДВГ автомобили с F-TYPE ZP Edition

Jaguar разгласи, че през идната година компанията ще се сбогува с класическите си спортни коли с мотор с вътрешно горене (ДВГ) благодарение на специфична лимитирана серия на емблемата си F-TYPE.

От Jaguar анонсират, че лимитираната серия F-TYPE ZP Edition ще бъде последната кола с ДВГ, която марката създава, като специфичните коли ще бъдат налични за закупуване в тираж от едвам 150 екземпляра, като ще бъдат съединени през 2024 година- последната в индустриалния живот на модела като цяло.

Jaguar F-TYPE ZP Edition ще бъде разполагаем в два извънредни за серията съществени екстериорни цвята- Oulton Blue и Crystal Grey, като те ще бъдат комбинирани с контрастно изпълнен интериор, неповторими тематични приложения, специфични джанти, ръчно нанесени кръгове на вратите, специфични обозначителни табелки с следващ номер и други.

" В момента, в който Jaguar поема по пътя на своята най-решителна в историята си промяна, с цел да се трансформира в съвременна първокласна напълно електрическа марка от 2025 година, това е несравним празник за произхода на спортните коли с мотор с вътрешно горене на Jaguar ", разяснява Роудън Гловър, ръководещ шеф на именитата марка.

F-TYPE ZP Edition е разполагаем във версия Coupe и Convertible, като и при двете модификации наличната оптималната мощ е 575 конски сили, въртящият миг е 700 Нм, а задвижващи са и четирите колела. С електронно лимитирана оптималната скорост на придвижване от 300 км/ч, колите дават обещание опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за 3.5 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР