JAGUAR направи модификационното портфолио на модела си F-PACE още по-привлекателно за потребителите

...
JAGUAR направи модификационното портфолио
на модела си F-PACE още по-привлекателно за
потребителите
Коментари Харесай

JAGUAR F-PACE получи R-DYNAMIC BLACK версия

JAGUAR направи модификационното портфолио на модела си F-PACE още по-привлекателно за потребителите с представянето на новото изпълнение R-DYNAMIC BLACK, както и с лансирането на няколко нови решения и технологии за възстановяване на общата удовлетвореност, съгласуваност и безопасност на автомобила.

В оборудването на JAGUAR F-PACE R-DYNAMIC BLACK се отличава с със характерни дизайн и стилистични решения, включително Black Pack, панорамен стъклен таван, допълнително тонирани стъкла, 20-цолови Gloss Black алуминиеви джанти и други, като нивото може да бъде изпълнено с високотехнологичните задвижващи агрегати Ingenium на компанията, максималните мощности на които варират от 163 до 404 конски сили във версията зареждаем (PHEV) хибрид на модела.

JAGUAR F-PACE получава нова Air Purge функционалност, която следи за качеството на въздуха в купето и автоматично го освежава преди началото на ново пътешестване.

По отношение на технологиите на борда, JAGUAR F-PACE получава (с предстоящо обновление на бордовата система по въздуха) функционалност за безжично синхронизиране на мобилни телефони с Apple CarPlay и Android Auto, адаптивен круз надзор с асистент на ръководството и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР