Жаблянов и Янков да знаят - амбицията е последното убежище

...
Жаблянов и Янков да знаят - амбицията е последното убежище
Коментари Харесай

Радев остави статуквото на спокойствие през 2017 година

Жаблянов и Янков да знаят - упоритостта е последното леговище на посредствеността, Оскар Уайлд го споделя. Българска социалистическа партия не е бронирана или ваксинирана против пипалата на задкулисието. И те са ясни – Георги Гергов, Кирил Добрев. Това са хора, които подвигат лозунги против статуквото, само че финансово съществуват доста добре в нашите среди, въз основата на взаимоотношенията си със в този момент ръководещите. Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ Румен Овчаров.

Вижте цялото изявление с Румен Овчаров тук:

В изявлението Румен Овчаров сподели още:

Властта знае, че президентът няма да допусне грешката си от 2017 година, когато назначи държавно управление, което не попречи с нищо на статуквото. И схемите на ГЕРБ и Движение за права и свободи за пазаруване на гласове си действаха на 100%. Тогава Българска социалистическа партия водеше до последно и най-после загуби изборите.

Всъщност към този момент имаше един президент, който не назначи основен прокурор – Петър Стоянов не подписа указа за посочения от Висш съдебен съвет Бойко Рашков. Но тогава имаше друга политическа обстановка, беше ясно, че властта се сменя и новата политическа мощ ще може да промени Висш съдебен съвет и правосъдната система.

През тръбата на така наречен „ Български поток “ ще тече 80% съветски газ, това е ясно от началото.

Най-трудно за смяна ще бъде правораздаването. Живко Сталев беше споделил: правосъдна система без правдивост е тип проведена престъпност. Ние сме тъкмо в тази действителност.

Няма партия, която да е спечелила от това, че разчиства враговете с партиен билет. Нито Съюз на демократичните сили, завоюва, нито Българска социалистическа партия през 2014 година, когато изключи Румен Петков, Георги Първанов, Евгени Желев. Направиха го сякаш демократите – същият Сергей Станишев, същите Валери Жаблянов, Димитър Дъбов. Щом искаш да напускаш обаче, конят ти е здрав, пътят ти е прав.

Плоският налог изчерпа своите благоприятни условия и би трябвало да се премине към обикновено съразмерно облагане. Нищо позорно няма в това богатите да заплащат малко повече за просперитета на страната. Отнася се за тези няколко хиляди индивида, които получават над 15-20 хиляди лева на месец.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР