Иззети са всички записи от камери от района на катастрофата

...
Иззети са всички записи от камери от района на катастрофата
Коментари Харесай

Георги Хаджиев: Не е оказван натиск върху сина на Лъчезар Иванов

Иззети са всички записи от камери от региона на злополуката на Милен Цветков. Незабавно след удара екипи на Столична дирекция на вътрешните работи посетиха мястото на злополуката. Това сподели пред bTV шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев.

" От данните, които са налични, излиза наяве, че все още на ПТП Симона Цанкова и Георги Иванов са спътници. Има информация, че Георги Иванов напусна местопроизшествието, а приятелката на Кристиан не е. За нас е ясно кой е карал ", добави той.

" Има и свидетелски показания, които показват, че Кристиан е карал. ДНК експертизата следва ", сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

" Това в действителност не е за първи път. Целта на юристите не е правилна. Не е правилно през медиите да се пробват да разколебават и да се влага подозрение в проверяващите органи. Видях разнообразни специалисти, които настояват, че записите са манипулирани. Аз подсигурявам, че всички доказателства са конфискувани по реда на наказателно-процесуалния кодекс ", сподели още Хаджиев.

" От момента на постъпването му в постройката на Столична дирекция на вътрешните работи синът на депутата Лъчезар Иванов - Георги е бил с юрист. Нали не смятате, че някой ще му оказва напън. Това е опит на юристите през медиите безусловно подмолно да разколебават обвиняването ", сподели той.

" Проби на спътниците не са правени. Не е належащо и няма такова съображение, за нас е ясно кой е причинител на това действие. Човек след подобен коктейл от опиати няма по какъв начин да е съответен на пътя ", сподели той.

" През 2017 е наложено административно наказване на майката на Кристиан - Десислава. Делото е архивирано в Софийския областен съд. Няма спънка делото да бъде обновено ", сподели още той.

" Нападението над Слави Ангелов беше осъществено на 17 март. Отначало стана ясно, че нападателите са трима. От камери се видя ясно кои са причинителите. Изискахме от " 24 часа " публикации на Слави Ангелов за последните 2 години, с цел да търсим причина за това посягане. Направи се оглед и се иззеха значими за самото дело доказателства, които по неоспорим метод потвърждават присъединяване на тези лица в това закононарушение - биологични следи, неща, които в процеса ще станат ясни. Тези условия бяха подкрепени от свидетелски показания ", добави Хаджиев.

" Ако се открие гарант на това закононарушение, ще бъдат известени всички медии и самоличността му ще бъде разкрита ", добави той.

" Делото за певицата Лилана е за проведена незаконна група. В момента тече мярката в Специализирания углавен съд. В края на деня ще стане известно какво е решил съда ", сподели комисар Хаджиев. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР