Иззеха фалшиви маркови и акцизни стоки след мащабна спецакция в

...
Иззеха фалшиви маркови и акцизни стоки след мащабна спецакция в
Коментари Харесай

След мащабна спецакция: Иззеха „маркови“ стоки и контрабанден алкохол

Иззеха подправени маркови и акцизни артикули след огромна спецакция в Разградско, оповестиха от полицията,

Шест досъдебни производства са формирани при интервенцията, която се организира на 22 февруари. Извършено е претършуване в частен дом в село Ясеновец, населяван от 58-годишна жена.
 ОД на МВР-Разград
В парцела са открити продукти, обозначени с търговски марки, предлагани без единодушието на притежателя на изключителното право. Открити са дамски чанти, портмонета и обувки с логото на изветсни марки. Конфискуваните продукти са близо 1 700 .

На територията на Районно управление-Исперих са осъществени претърсвания. В частен парцел са открити 10 електронни вейпа - стъклени ампули със смолиста течност - пълнител за електронна цигара.
 ОД на МВР-Разград
Течноста от ампулите е изследвана и е реагирала позитивно на канабис. Притежателят им е арестуван. Акцизна стока без бандерол е открита в частен парцел в кубратското село Беловец.
 ОД на МВР-Разград
В дома на 51-годишен мъж са открити към 300 литра етилов алкохол.  Иззет е и котел за преваряване на алкохол.   10 КПП-та бяха построени от екипи на Жандармерия, Охранителна и Криминална полиция със задачата да реализират цялостен надзор над автомобилния поток.
 ОД на МВР-Разград
Мобилни екипи направиха инспекции в автоморги, питейни заведения, паркове и сборища на лица от дейния престъпен контингент. Проверени са 6 пункта за черни и цветни метали, 20 сборища, 4 заведения и 10 търговски обекта.
 ОД на МВР-Разград
В хода на интервенцията по противопоставяне на битовата престъпност бяха тествани 496 лица и 393 моторни транспортни средства. За установени нарушавания са формирани 105 наказателни документа. Профилактираните хора от дейния престъпен контингент са 16.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР