Изявленията на зам.-държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд за пореден

...
Изявленията на зам.-държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд за пореден
Коментари Харесай

Песков: Изявленията на Нюланд изтъкват ролята на Вашингтон като провокатор на напрежение

Изявленията на зам.-държавния секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд за следващ път акцентират ролята на Вашингтон като главен подбудител на интернационално напрежение. Това съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков в изявление за телевизионното предаване " Москва. Кремъл. Путин ", съобщи ТАСС.

" Госпожа Нюланд принадлежи към прекомерно обширния лагер на най-агресивните " ястреби " в американската политика. Това е добре позната за нас позиция. Тя за следващ път акцентира какъв брой дълбоки са разликите посред ни. Тя за следващ път акцентира вероятно ролята на Съединените щати като главен подбудител на съществуващото интернационално напрежение ", сподели Песков в коментар за тези изказвания.

По този метод представителят на Кремъл отвърна на изявлението на Нюланд, че Съединени американски щати считат, че Крим, който Русия анексира през 2014 година, би трябвало да бъде демилитаризиран и че Вашингтон поддържа украински офанзиви по военни цели на полуострова, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР