Изявленията и действията на президента на САЩ Доналд Тръмп може

...
Изявленията и действията на президента на САЩ Доналд Тръмп може
Коментари Харесай

Близо 70 на сто от американците смятат, че Тръмп може да въвлече САЩ в международен конфликт

Изявленията и дейностите на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп може инцидентно да въвлекат страната в интернационален спор, считат 68 на 100 от американците съгласно изследване на университета " Джордж Вашингтон ", представено от Българска телеграфна агенция и вашингтонското издание The Hill. Само 29 на 100 от интервюираните не имат вяра в такава опция.

Сред запитаните 63 на 100 считат също, че страната се движи в неправилна посока, а съгласно 56 на 100 Тръмп е неефикасен на поста си.

" Резултатите от изследването демонстрират, че американците са по-недоволни от характера на Тръмп, в сравнение с от политиката му. Ако сега има нещо, за което разграничена Америка е близка до консенсус, то е, че Тръмп приказва и се държи по метод, който не подхожда на ситуацията му ", съобщи професор Майкъл Корнфилд от катедрата по политическо ръководство.

Проучването е направено от 13 до 17 август с присъединяване на 1009 души от цялата страна, които са се записали за присъединяване в президентските избори.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Президентът Тръмп (544)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР