Изявления за мирни преговори от страни, доставящи оръжие на Украйна,

...
Изявления за мирни преговори от страни, доставящи оръжие на Украйна,
Коментари Харесай

Захарова: Изявления за мирни преговори от страни, доставящи оръжие на Украйна, са политически манипулации

Изявления за мирни договаряния от страни, доставящи оръжие на Украйна, са политически операции. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефира на радио " Спутник ".

„ Ако изказвания за мирни договаряния идват от страната, от режима, от представители на страната, която доставя оръжие на режима в Киев, спонсорира го, без значение по какъв начин, трансферира личните си оръжия, купува остарели руски оръжия в трети страни и трансферира ги на президента на Украйна Владимир Зеленски, превежда пари, образова военнослужещи от въоръжените сили на Украйна, няма значение, разбираме защо приказваме - за присъединяване в продължаването на военните дейности от страна на Киевски режим. Това значи, че всички диалози за някакви мирни начинания са от категорията на политическите операции “, сподели още Захарова.

Захарова означи, че не може да има преговорни процеси с тези, „ които доставят оръжия на киевския режим, който изповядва тероризма като главен инструмент за реализиране на своята незаконна активност “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР