Изявлението на Сергей Лавров прозвуча като гръм от ясно небе

...
Изявлението на Сергей Лавров прозвуча като гръм от ясно небе
Коментари Харесай

Чао-чао! Русия се сбогува със Запада. Сега по Лавровски

Изявлението на Сергей Лавров прозвуча като гръм от ясно небе вечерта на 18 октомври. Русия ще закрие дипломатическите си задачи в вражески страни. След първия потрес става явно, че това е най-правилното решение, което би трябвало да се приложи в близко бъдеще.

Сергей Лавров изрази явна мисъл, която малко на брой биха могли да изрекат на глас.

Подайте, ради бога, за самун

Няма смисъл и предпочитание да поддържаме същото наличие в западните страни. Нашите хора работят в условия, които мъчно могат да се нарекат човешки. Създават им непрекъснати проблеми, закани за физически офанзиви. Основното е, че там те нямат работа, откакто Европа реши да се затвори от нас и да спре всякакво икономическо съдействие. Насила благ няма да бъдеш...

- сподели ръководителят на съветското външно министерство.

Само нашата страна може да си разреши подобен готин дипломатически ход. Ако не искаш да съдействаш, иди при подобен и подобен Байдън. Да забележим кой губи от това. Сега сами си измислете по какъв начин ще си топлите домовете, по какъв начин ще храните децата си и в последна сметка къде ще работите. В резултат на наглата грубиянска политика по отношение на Русия, производството в Европа понижа и след прекратяването на дипломатическите връзки, работа ще остане единствено на градинката на вилата. Изглежда, че всичко отгледано на това място ще заберат от европейците " новите европейци ", които по този начин старателно бяха импортирани от Африка и Близкия изток през последните години.

Обръщането на курса над Атлантика

С Европа в действителност всичко е ясно. Глобалисткият проект е сполучливо приключен от самите европейци. В последна сметка всеки народ заслужава държавното управление, което този народ има. Европейците бяха предадени от личните си политици. Русия няма какво да прави там. Възниква въпросът: а какво да вършим със Съединените щати? Ами същото! Всички враждебни страни би трябвало да бъдат бойкотирани от нас. Оттеглянето на всички дипломатически задачи от вражески страни е на първо място грижа за своите жители. Няма какво да вършиме в страна, в която ви заплашват с принуждение.

И в противен случай, належащо е да се ускори съдействието със страните, които поддържат Русия в подобен сложен миг. Най-после отменете неуместните наказания на Северна Корея, направете взаимни нуклеарни опити с Ким, за предпочитане на границата на съюзната страна с Полша. И тогава поискайте пояснение " за интернационалното състояние ". С една дума, мислете в вярната посока, Сергей Викторович. Само една Европа не би трябвало да стопира.

Какво от това?

Във всички времена положителната дума и револверът работят доста по-разбираемо, в сравнение с просто положителната дума. Както демонстрираха последните десетилетия, западните страни просто не схващат от добра дума. Е, имаме и Искандери. И освен тях. Но във всяка война не оръжията печелят, а характерът. А съветският темперамент е несломим. Доказано от нашите предшественици. Съмнявате ли се? Тогава да идваме при вас!?

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР