Изявление на заместник-председателя на Народното събрание и заместник-председател на Възраждане“

...
Изявление на заместник-председателя на Народното събрание и заместник-председател на Възраждане“
Коментари Харесай

Цончо Ганев: От БСП се опитват да стъпят на раменете на Възраждане, за да ги забележат

Изявление на заместник-председателя на Народното събрание и заместник-председател на „ Възраждане “ Цончо Ганев по време на визитата му в Бургас беше предавано на страницата на партията във. Поводът беше събирането на подписка от Българска социалистическа партия за втори избор на съмнение към държавното управление и днешното изявление на заместник-председателя на Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Атанас Зафиров, че не са събрани нужните подписи поради отвод на " Възраждане ".

От алената партия оповестиха, че от „ Възраждане “ имат единствено декларативна поддръжка за вота на съмнение по отношение на „ неуспех на държавното управление в региона на националната сигурност и защитата “, а в действителност на практика отвод. " Възраждане " изрично отхвърлят да дадат нужните три екземпляра с истински подписи за внасяне на вота преди изборите, съобщи Зафиров.

„ Опитват се да стъпят на раменете на " Възраждане ", въпреки всичко да ги забележи някой, само че по този начин или другояче вотът на съмнение, вкаран от тях, ние ще го подкрепим “, съобщи в отговор Цончо Ганев. Нещо повече - ние имаме причини, че би трябвало да се осъществя и би трябвало да има оставка на държавното управление, добави той.

Ганев сподели, че по искане на водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов е било конкретизирано внасянето да стане незабавно след 29 октомври. В понеделник трябваше да внесем вота на съмнение, тъй като от Българска социалистическа партия желаеха да стане бързо, изясни той. Ние казахме, че няма никакъв проблем - на 30-ти, като го внесем, в седмицата тъкмо преди балотажите, ще има диспути и гласоподаване, уточни заместник-председателят на „ Възраждане “ и добави, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се е съгласила на това нещо.

От „ Възраждане “ не можем да разберем какъв е казусът - вътрешнопартиен, че тя желае едно, поема едни задължения, съгласява се с доктор Костадинов, а сега другата част от управлението на Българска социалистическа партия прави пък радикално противоположното, разяснява още Цончо Ганев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР