Изявите на печално известния варненец Росен Марков за пореден път

...
Изявите на печално известния варненец Росен Марков за пореден път
Коментари Харесай

Полиция пак озаптява Росен Марков, закона не го плаши

Изявите на печално известния варненец Росен Марков за следващ път минаха границите на здравия разсъдък през днешния ден на огромна задушница. И по традиция се наложи намесата на органите на реда.

По време на инспекция на Общинска полиция на продавачите на цветя на централните варненски гробища Марков подвигна грамаден скандал. Причината е актът, който му беше формиран поради серия нарушавания.

На първо място – липса на какъвто и да било документ, който да му дава право на комерсиална активност на входа пред гробищния парк. По време на инспекцията стана известно, че договорът му е изминал още през лятото на предходната година.

Общината е провела търг през ноември, само че процедурата е анулирана и напрактика бизнесът на Марков е изцяло незаконен.

Униформените не подцениха и обстоятелството, че компанията на скандалджията в миналото е имала позволение за един магазин, трансфорат сега в склад. А с днешна дата той е окупирал прилежащите три магазина и си върти търговията несмущаван от никого.

От управлението на общинската компания „ Обреди ” през днешния ден увериха, че са уведомили всички институции за противозаконната търговия на Марков, сред които община Варна като притежател на комерсиалните обекти, кметство „ Младост ” и варненското отделение на националната организация по приходите. До момента обаче против скандалния търговец не са подхванати никакви ограничения.

Както „ Днес + ” нееднократно е уведомил, имитиращият непрекъснато митинги Росен Марков, укрива налози при своята продажба на цветя на варненските централни гробища. Всъщност магазините, които продават цветя на опечалените хора се водят по документи, че са благосъстоятелност на сина на Марков, който носи същите имена като татко си.

В серия журналистически следствия варненски публицисти осведомиха, че никой от семейството Маркови не издава касов бон, а в някои дни даже не си вършат труда да конфигурират касовите си апарати. Така оборотите остават в зоната на здрача и се укриват налози в доста огромни размери.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР