Изящната изпълнителка, която успя умело да скрие самоличността си зад

...
Изящната изпълнителка, която успя умело да скрие самоличността си зад
Коментари Харесай

Християна Лоизу хвърли бомба с разкритие за "Маскираният певец"

Изящната изпълнителка, която съумя ловко да скрие самоличността си зад маската на Хищницата в „ Маскираният артист “, показа с Гала прекарванията си на сцената на най-мистериозното шоу в ефира, в което справедливо зае почетното трето място.

„ Много ми липсва шоуто. Толкова хубави мемоари имам. Беше необикновено прекарване. Много ми хареса цялата тайнственост към „ Маскираният артист “. Падам си по-такива загадъчни неща. Обичам да виждам филми на ужасите.

В началото си мислех, че ще ме разпознаят. Не можах да допускам, че до края не съумяха да ме разкрият. Приятелят ми, несъмнено, ме разпозна. А и нямаше по какъв начин да се скрия от него.

Като отпадат участия, в един миг няма къде да вървиш – изключително в събота вечер. И тъй като гледаше предаването, нямаше по какъв начин да не разбере. Не му споделих обаче зад коя маска се укривам “, споделя Християна.

„ Не скърбя, че не завоювах. Това, че стигнах до финала беше ужасно прекарване. Боби Турбото завоюва напълно справедливо, тъй като построи доста забавен облик. Харесвах доста Баба Яга и Бебето още през цялото време. “

„ В началото когато отидох при шивачките на шоуто, с цел да ми вземат ограничения, ми споделиха, че ще бъда Макарон. Представих си нещо като спагета, само че се оказа, че имат поради макарон – сладкиш.

Месец и половина по-късно отидох за първа проба на костюма с мисълта, че ще бъда Макарон. Там обаче ме посрещна Кремена Халваджиян с думите, че няма да съм Макарон, а ще бъда Хищницата. Бяха решили да употребяват фигурата ми за по-подходящ за нея облик.

Тогава видях скицата на костюма, тъй като той самият още не беше подготвен. Трябваше да вляза бързо във форма, тъй като имаше единствено месец и половина до старта на шоуто. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР