Изяждането на две яйца на закуска може да е най-лесния

...
Изяждането на две яйца на закуска може да е най-лесния
Коментари Харесай

Ако искате да отслабнете, хапвайте яйца на закуска

Изяждането на две яйца на закуска може да е най-лесния метод за по-ефикасно намаляване, заяви в. " Дейли експрес ".

Изследване, оповестено от библиотеката на американските Национални здравни институти, сподели, че по този метод човек отслабва с 65 % повече за осем седмици, в сравнение с в случай че единствено лимитира храната си.

Как да се храним, с цел да отслабнем?

Участвалите в проучването доброволци са били разграничени на четири групи, две от които спазвали диета. Едните закусвали две яйца (340 калории), а другите - гевреци със същата енергийна стойност . Само след осем седмици групата, закусваща с яйца, имала с 61 % по-голямо понижение на показателя на телесната маса.

Стимулирайте мозъка с яйца за закуска, поучават учени

Ако човек не съблюдава диета, яйцата не могат да понижат тежестта . Яйцата са доста потребни и за възрастните хора, които постоянно не одобряват задоволително протеини с храната. Предишно проучване сподели, че хората консумиращи най-вече протеини са с 20 % по-малко застрашени от инсулт спрямо тези с най-ниски стойности белтъци в храната си.
  По тематиката Предстои ви под напрежение ден? Яжте яйца на закуска Откриха още една изгода от Средиземноморската диета Препоръката на доктор: Заложете на сдържан метод за намаляване Диетата на викингите е най-полезна за мозъка
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР