Изводите след снощните дебати по бТВ:1. Коалиция ППДГБТ+ има един

...
Изводите след снощните дебати по бТВ:1. Коалиция ППДГБТ+ има един
Коментари Харесай

Костадинов: Лицето Лорер надмина по лъжи и българомразие своя сънародник Сюлейман Пуси

Изводите след снощните диспути по бТВ:

1. Коалиция ППДГБТ+ има един главен аргумент - гласувайте за нас, с цел да спечелим първото място. Лицето Лорер, явило се на дебата, надмина по неистини и българомразие даже своя непостижим до момента съотечественик Сюлейман Пуси.

2. ГЕРБ също имат един главен аргумент - гласувайте за нас, с цел да спечелим първото място. Десислава Атанасова беше мощно неубедителна.

3. На Движение за права и свободи им е все тая. Техният електорат не гледа българска телевизия и е тежко феодално подвластен от агите си. Преди 145 години българите се освободихме от турско иго - в този момент е наш ред да освободим тюркоезичните ни сънародници от депесарско иго.

4. Българска социалистическа партия бяха на бенефис - техният представител Свиленски явно се наслаждаваше на последните си мигове на терена, преди да окачи бутонките на пирона в съблекалнята. На идващите избори през есента тази партия ще има сериозен проблем с влизането в Народното събрание.

Цончо Ганев от Възраждане заставам най-добре от всички, и то при изискване, че имаше още един конкурент - така наречен журналистка Мария Цънцарова. Въпреки, че я хвана в неистина най-малко два пъти, тя не спря да се хили несъответстващо и да повтаря заучени и клиширани изречения. Но какво да се прави - такова е равнището на някои " публицисти " в Ьтв. Не на всички - сътрудника и Златимир Йочев беше образец за обективно и независимо водене на спор.

Изводите оставям на вас. Аз моят избор, както е добре известно, съм го направил от дълго време:) На 2 април ще избера свободата и ще гласоподавам за Възраждане!

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР