Извинявам се на всички наши поддръжници приятели, които са се

...
Извинявам се на всички наши поддръжници приятели, които са се
Коментари Харесай

Даниел Лорер разясни какво харесва в Пеевски и какво не

" Извинявам се на всички наши поддръжници другари, които са се стреснали от заглавията във връзка с господин Пеевски тази заран. Заглавието не дава отговор на казаното от мен ", това написа депутатът от Политическа партия Даниел Лорер във фейсбук профила си.

Думите на Лорер идват, откакто сътрудника му от Политическа партия Ицо Хазарта му се " скара " обществено.

В утринния блок на bTV Даниел Лорер съобщи, че в последните месеци сътрудника му от Движение за права и свободи Делян Пеевски се е трансформирал за положително и към този момент е станал представител на европейските полезности. Той даже не отхвърли опцията ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи да стане министър председател, каквато поръчка направи преди дни.

Ицо Хазарта бе безапелационен, че " след днешното си изявление най-малкото, което дължи моят сътрудник Даниел Лорер на българските жители, е опрощение. Не пояснение, а опрощение ".

Даниел Лорер посочи, че кардиналната му позиция е, че Делян Пеевски не може да бъде министър-председател на страната, тъй като е обект на интернационалните наказания.

 

" Когато на Хамас атакува Израел, извършвайки свиреп издевателства над спокойно население, и когато Путин атакува Украйна- Движение за права и свободи застанаха на страната на жертвите. Аз не мога да не доклада това ", изясни депутатът от Политическа партия. 

 

Той обаче добави, че непрекъснатите изяви на Делян Пеевски са " провокативни, непремерени и несъстоятелни ". 

 

" Такова деструктивно държание не може да бъде нито подкрепено, нито поощрявано ", приключи той. 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР