Извинение за грубото отношение към хората с увреждания дойде от

...
Извинение за грубото отношение към хората с увреждания дойде от
Коментари Харесай

Извинение от парламента получиха хората с уврежания, заради грубо отношение! Вижте причината!

Извинение за грубото отношение към хората с увреждания пристигна от Народното събрание. Вчера те не бяха позволени в Народното събрание, с цел да изразят недоволството си, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Депутатите се оправдаха с неразбирателство и решение на защитата да съблюдава буквално Правилника за вътрешния ред в Народно събрание. Въпреки това от опозицията желаеха оставката на заместник-председателя на Народното събрание Емил Христов.  “Извинявам се на хората с увреждания”, заяви зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов от трибуната на Народно събрание. Христов разясни, че през вчерашния ден се е посочило неприятното лице на българския парламент. Според него истината за случилото се през вчерашния ден не се знае от всички. Той изясни, че не е знаел, че тези жители са били позволени.

“Никой не ме беше информирал”, каза още Емил Христов.

По думите му решението за недопускането им от постройката е взето от защитата, а не от него персонално.

“За страдание на мен не ми бе дадена опция да се срещна с защитата жителите. Извинявам се отсам на всички тези, които през вчерашния ден видяха това неприятно лице. Извинявам се за изкривената и недостигнала до тях информация. Съжалявам, че стигнахме до там. Просто трябваше всички да имаме самообладание да изчакаме по- малко от 15 минути”, съобщи зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР