Известно лице от БНТ стана жертва на обир във Виена

...
Известно лице от БНТ стана жертва на обир във Виена
Коментари Харесай

Водеща от БНТ стана жертва на обир във Виена

Известно лице от Българска национална телевизия стана жертва на грабеж във Виена и не съумя да се прибере в България, написа Шоу Блиц.

Водещата от Българска национална телевизия не съумяла да си хване самолета за родината, защото с парите ѝ апашите са откраднали и персоналните ѝ документи. Сега чака от българското посолство във Виена да ѝ издадат нови документи за идентичност, с цел да може да се завърне.

Става въпрос за Цвета Стратиева Флора, която всеки понеделник, сряда и петък има своя графа " Още нещо с Флора " в утринния блок на малкия екран. Този петък обаче, Флора не беше в студиото. Причината е, че тя още е във Виена, където снима за плана на Българска национална телевизия „ Европейци “.

Докато снима, тя става жертва на грабеж. Водещата се включи онлайн от австрийската столица, с цел да опише за случката. Тя даже даде съвет към необятната публика „ Никога не слагайте персоналните си документи в портмонето и при парите. “.

Тази седмица, в рубриката си в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия 1, Флора ще опише детайлности за прекарването си, в което даже преследва крадеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР