Известно е, че Ракът е една от най-чувствителните зодии. Родените

...
Известно е, че Ракът е една от най-чувствителните зодии. Родените
Коментари Харесай

20 важни истини за ЛЮБОВТА с Рак

Известно е, че Ракът е една от най-чувствителните зодии. Родените под този зодиакален знак са прочувствени, елементарно раними и правилни на хората, които обичат. И когато става въпрос за обич, те обичат една концепция по-различно от останалите. Ето 20 неща, които ще ви оказват помощ да ги разберете, в случай че имате връзка с представител на тази зодия:
1. Не ви разрешават да се измъкнете
Раците са в действителност интуитивни и постоянно долавят, когато някой се пробва да направи нещо неприятно. Не се опитвайте да излъжете един Рак. Той вижда през вас и незабавно ще разбере по кое време не сте откровени.
2. Техните " черупки " прикриват твърдоглав темперамент
Наистина прочувствени, само че в същото време са и твърди. Може да обичат да има мир, само че в случай че се наложи, ще пазят себе си и обичаните си хора без значение от всичко.
3. Да, те са доста чувствителни
Понякога Раците прекаляват с възприятията. Те могат да изразят страсти за двама, изключително в случай че против тях стои човек, който е по-сдържан. Това постоянно изтощава Раците, само че те просто не могат да се сдържат.
4. Ако го нараните, ще се затворят в черупките си
Ако нараните един Рак, той ще се изключи за вас. Раненият Рак в действителност е островен Рак.
5. По-често, в сравнение с не, тяхната емоционалност е добродетел
В неприятни дни емоционалността на Рака може да бъде толкоз мощна, че той да приема прекомерно насериозно всяко нещо, което казвате или вършиме.
6. Те са подозрителни и с въображение
Свръхчувствителността поражда ревнивост, а това е страст, която е много постоянно срещана при представителите на зодия Рак.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР