Известно е, че непрекъснато правим избори. Всеки един от изборите,

...
Известно е, че непрекъснато правим избори. Всеки един от изборите,
Коментари Харесай

Забавен тест Кристалът разкрива що за човек сте

Известно е, че непрестанно вършим избори. Всеки един от изборите, които всекидневно вършим отразява нашия вътрешен свят, въодушевление, отношение към хората, страсти, мисловна настройка. За положително или неприятно всеки един ден ние се променяме. Изберете един от шестте кристала на фотографията и той ще разкрие неподозирани черти от Вашия темперамент.

1. Тюркоаз

Вие сте непосредствен, почтен, великодушен и влюбчив човек. Искрен към приятелите си. Никога не прикривате истината, без значение каква е тя. Често сте убеден, правилен на себе си. Смел и дръзновен, не се боите от предизвикването на живота. Имате отлични креативен качества. Търсач на истината.

2. Тигрово око

Вие сте забавен, автентичен човек. Притежавате оптимизъм и въображение. Рядко изпадате в меланхолични настроения. С лекост виждате чудото, даже и в елементарните неща. Умеете да намирате прелестното в живота и да му се наслаждавате. Привличате хората и имате доста другари поради топлия и прелестен темперамент.

3. Малахит

Интуитивен и тайнствен човек. Понякога сте малко затворени в себе си, само че в случай че се наложи умеете да проявявате приемливост и учудваща еластичност. Стабилен, само че от време на време и малко прочувствен. Обичате природата и животните.

4. Яспис

Вие сте мощен, деятелен човек. Способен сте да започнете от нулата. Винаги сте подготвен за завършения и провокации. Имате афинитет към всичко ново, автентично, буйно. Умеете да се радвате на живота си. Често предавате своята наслада на хората към вас.

5. Турмалин

Уверен, мощен, непреклонен. Можем да ви съпоставим със канара - мощни и устойчиви. За вас е особено равновесието в мислите, страстите, постъпките и възприятията. Често сте въздържан, рядко показвате възприятията си. Но никога не сте свенлив. Умеете да слушате, само че в случай че се наложи, ставате отличен оратор. Вие сте упорит и нищо чудно животът ви да е комфортен, стабилен и обезпечен.

6. Слънчев камък

Думата, която най-добре ви разказва, е наслада. За вас животът е хубав и прекрасен през днешния ден, а всеки един момент има своето обаяние. Цените усета, звука, аромата, цвета на всеки един миг. Остроумен и остроумен сте. Обожавате да сте в центъра на вниманието и постоянно сте тъкмо там. Забавен, ухилен и положителен. Вашият живот на усет е като чаша хубаво вино.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР