Известно е, че жените и мъжете могат само да гадаят

...
Известно е, че жените и мъжете могат само да гадаят
Коментари Харесай

7 тайни за оралния секс, които мъжете премълчават

Известно е, че дамите и мъжете могат единствено да гадаят какви са скритите мисли на противоположния пол, изключително когато става въпрос за секс. Но дами с богат опит в половите завършения, разкриват мъжките секрети по отношение на оралния секс, които са разкрили след години процедура. Понякога представителите на мощния пол са по-склонни да споделят, а тъкмо тогава те са слушали деликатно. Ето кои са тайните, които мъжете не биха признали по отношение на оралния секс:

1. Понякога мъжете избират оралните милувки пред секса.

Разбираемо е, че един мъж би предпочел да си легне комфортно на леглото, след което да се наслаждения на наслаждение, което не му изисква никакви старания. Но е доста евентуално сътрудникът ви да си замълчи, че избира оралната обич пред същинския секс, тъй като просто не е учтиво да си признае, че желае да получи приятност, без да прави нищо.

2. Бил е кадърен да свърши преди много време, само че се сдържа.

Такава егоистична постъпка от негова страна - да ви кара да се „ трудите “ в допълнение, най-добре да приемете като комплимент за уменията си да го дарявате с орална приятност.

3. Няма да си признае, в случай че леко докоснете пениса му със зъби.

Ако единствено леко сте го одраскала със зъби, на него няма да му мигне и окото. Случват се произшествия, а той не е подготвен да жертва насладата си за нещо толкоз нищожно. Е, в случай че в действителност го заболи, няма по какъв начин да не разберете.

4. Можете да поискате всичко от него, до момента в който го дарявате с орална обич, тъй като той ще се съгласи да го извърши.

Ударили сте колата? Искате да пребоядисате спалнята в розово? Харесали сте си скъпа чанта в мола? Или имате забранен спор? Сега е времето да повдигнете въпроса. Той най-вероятно ще се съгласи на каквото и да е, тъй като сега на оралната приятност, която получава, е кадърен да се концентрира единствено върху една задача. В случая, тя е да свърши.

5. Той държи косата ви, с цел да може да вижда какво се случва.

Партньорът ви не придържа косата ви, тъй като е същински джентълмен, както може би си мислите. Чисто и просто, кичурите коса закриват гледката му - една доста прелестна панорама.

6. Той скрито се надява да си поиграете с топките му.

Едва ли сътрудникът ви би ви принудил да си играете с полезностите му, в случай че това не ви подхожда. Но в случай че имате предпочитание безусловно ги включите в аферата с пениса, той ще ви бъде доста признателен.

7. Няма неприятен орален секс.

Мъжете настояват, че както няма неприятна пица, по този начин няма и неприятен орален секс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР