"Известно е, че дори да обърнете гръб на политиката, тя

...
"Известно е, че дори да обърнете гръб на политиката, тя
Коментари Харесай

Румен Радев: Ако политическата класа е неспособна да се справи с проблемите, българите ще бъдат принудени да открият нови пътища за тяхното решаване!

"Известно е, че даже да обърнете тил на политиката, тя се интересува от вас ". Това съобщи президентът Румен Радев в послание към народа във връзка началото на новия политически сезон.

"България се ръководи повече през малките екрани, в сравнение с през институциите. Скалъпени интриги засенчват фундаменталните проблеми на обществото. Страната се нуждае от хрумвания, а се дави в кавги. Оставките към този момент не са решение, а бягство от действителната отговорност. Проблемът в страната е систематичен. Нов избирателен цикъл в директно бъдеще няма да отвори нова вероятност. Отговорното държание диктува ръководещата коалиция да се концентрира върху най-общите проблеми на обществото ", добави още президентът.

"Гражданите чакат ускорено създаване на безапелационна опция на настоящето ръководство. Предстоят ни месеци на политическо изпитание, в което всички жители и политици имат своя дял. Онези, които не поемат своята част от отговорността, обременяват с нея всички останали. Ако политическата класа е неспособна да се оправи с проблемите, българите ще бъдат принудени да открият нови пътища за тяхното решение. Ще вложа своите сили в разговор и съдействие с вас и извеждането на страната към нова вероятност на развиване ", приключи изказването си президентът.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР