Известният супермодел Бела Хадид заяви, че не се страхува да

...
Известният супермодел Бела Хадид заяви, че не се страхува да
Коментари Харесай

Бих рискувала кариерата си заради палестинската кауза: Бела Хадид

Известният супермодел Бела Хадид съобщи, че не се опасява да загуби работата си като модел поради поддръжката си за палестинската идея , защото съгласно нея е осъзнала, че не е "на тази земя, с цел да бъде модел ".

Хадид, щерка на палестинско-американския бизнесмен в региона на недвижимите парцели Мохамед Хадид и родената в Холандия моделка Йоланда Хадид, разкри за мюсюлманското и палестинско си завещание в изявление за списание GQ.

Отбелязвайки, че се е почувствала като "извадена " от корените си след развода на родителите ѝ през 2000 година, Хадид сподели, че е почувствала, че ѝ липсва тази част от себе си, което я е направила "наистина, в действителност тъжна и самотна ".

"Бих желала да порасна и да бъда с татко си всеки ден, да изучавам и в действителност да мога да упражнявам [исляма], просто като цяло да мога да пребивавам в мюсюлманска просвета ", сподели Хадид и добави: "Но това не ми беше обещано. "

Като означи, че се усеща благословена, че е в позиция, в която може да приказва намерено и да накара гласовете на хората да се чуят, Хадид сподели, че не се опасява да загуби оферти за работа.

"Има толкоз доста компании, които стопираха да работят с мен ", сподели тя.
Хадид е един от най-фотографираните и търсени модели сега, който господства на стилните сцени в Ню Йорк и Европа.

Тя е изразявала несъгласието си с антимюсюлмански и антипалестински мнения нееднократно.

Например по време на опитите на някогашния президент Доналд Тръмп да забрани пътуванията, ориентирани против мюсюлмани и мигранти, тя съобщи обществено, че се гордее, че е мюсюлманка и щерка на емигрант .

Тя беше дейна в обществените медии дружно с други звезди, с цел да споделя постове със мощни послания в поддръжка на палестинците и се причисли към пропалестинското шествие с доста стачкуващи в Ню Йорк предходната година.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР