Известният със своите подкастикомедиант Джо Роугън отвори вратите на собствен

...
Известният със своите подкастикомедиант Джо Роугън отвори вратите на собствен
Коментари Харесай

“Не можете да ме уволните от моя клуб”: Джо Роугън отвори “Корабът майка на комедията”

Известният със своите подкастикомедиант Джо Роугън отвори вратите на личен комедиен клуб, където дружно с Дейв Шапел, Поли Шор и други звезди от стендъп комедията, ще се опълчват на цензурата в развлекателния бизнес и канселиращата просвета.


Кадър - The Joe Rogan Experience, Youtube
Изданието направи посещаване в първия ден от действието на комедийния клуб. Стилът на заведението е разказан като “летящите чинии на извънземните са аварирали в арт деко ”. “Корабът майка на комедията ” има две зали с тематични комедианти, поканени от Роугън. Още на самата вратаима табела, че посетителитенедоброжелателище бъдат изхвърлени от обекта, в случай че се държат жестоко и прекъсват индивида на сцената.

По-късно, по време на въпроситеот публиката, Роугън беше запитан по какъв начин се усеща след откриването на своя клуб. " Не наподобява действително. Знам, че е действително, само че не наподобява по този начин... Днес бях доста нервозен. " На въпроса за идната му значима стъпка, Роугън отговори: " Мисля, че просто обичам рисковете. Като Да купим постройка на улица, изпълнена с наркомани.Искам някой да ми каже " не ". Но всички споделят " Добре, давай. "

Той също означи, че мечтаният му посетител в подкаста би бил Хънтър Байдън. " Мога да го изведа от това тежко състояние, " сподели Роугън. " Ако татко ми имаше Алцхаймер и аз използвах кокаин, бих направил тъкмо същото, което направи той. Наистина желая да ми гостува в подкаста. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР