Известният рапър от близкото минало Мишо Шамара подкрепи София прайд.

...
Известният рапър от близкото минало Мишо Шамара подкрепи София прайд.
Коментари Харесай

Мишо Шамара: Пълна подкрепа за ЛГБТ общността. Одобрявам повече гей парадите, отколкото военните

Известният рапър от близкото минало Мишо Шамара поддържа " София прайд ". Това го направи посредством пост в обществените мрежи. Представяме ви го с известна редакторска интервенция:

" Милиарди пъти утвърждавам повече Прайд парадите от военните паради. На прайд парада свободни хора желаят да покажат какви са и че не желаят да се крият и да бъдат дискриминирани. Не съм чул за нито един случай някой стрейт, в случай че види гей церемониал и да се трансформира вълшебен в гей. Не се опасявайте, бе. Не се и срамувайте да подкрепяте свободата на всеки да се самоизразява и да бъде това, което той реши да обича както той/тя реши ".

Пълен съпорт за ЛГБТ обществото.

ПС: Най-лесно е да се подхлъзнете по вълната на омразата и страха и да бъдете спрели фашистки хомофоби. Истинският заслужен човек би подкрепил битката срещу дискриминирането на всяка маргинализирана общественост. Дискриминацията е зло. Силният оказва помощ на слабия, когато има потребност да се изправи. Гей хората са тъкмо толкоз хора както всеки различен. И са изпълнени с готовност за живот, обич и благополучие, както всеки различен. Кои сте вие да ги съдите обиждате или даже да си позволявате да ги нападате вербално или физически

ПС: Навсякъде по света се вършат фестивали на българската национална музика и се играят хора в Берлин, Чикаго, Токио, Прага, Париж, Ню Йорк. Никой не псува и не налита на пердах, единствено тъй като имаме друг фолклор и носии, нали? Кой ви дава правото тогава да обиждате хората, разнообразни от вас правото тогава да обиждате хората разнообразни от вас? ", добавя рапърът, чието същинско име е Михаил Михайлов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР