Известният производител на издръжливи смартфони Blackview, отдавайки почит на марката

...
Известният производител на издръжливи смартфони Blackview, отдавайки почит на марката
Коментари Харесай

Blackview представи компактен и здрав смартфон с 4,3-инчов екран и цена от $159,99

Известният производител на издръжливи смарт телефони Blackview, отдавайки респект на марката Nokia, която е всепризната за своите висококачествени и издръжливи артикули, разгласи стартирането на дебютния си устойчив мини-смартфон N6000 с 4,3-инчов екран, който е едно от най-издръжливите мобилни устройства в категорията си.

Blackview N6000 за разлика от други здрави смарт телефони, които нормално са огромни и обемисти, което ги прави неуместни за държане в ръка и носене в джоба има компактни размери и относително ниско тегло. Blackview N6000 е комфортен за държане в ръката с помощта на широчината на корпуса си от 65,25 милиметра и тежестта си от 208 грама.

Смартфонът е екипиран с 4,3-инчов QHD+ екран с разграничителна дарба 540×1200 пиксела, съответствие на страните 20:9 и бляскавост 450 нита, осигурявайки ярки и отчетливи изображения, както и опция за ръководство с една ръка. Екранът е предпазен с издръжливо стъкло Corning Gorilla Glass 5, което защищава от надраскване и повреди.

Blackview N6000 е основан на 6 nm MediaTek Helio G99 процесор, който работи в тандем с 8 GB RAM памет с опция за виртуално уголемение до 16 GB за пускане и плавна работа с ресурсоемки приложения и тежки игри. Капацитетът на вградената UFS 2.1 флаш памет е 256 GB. Ефективна охладителна система обезпечава подобаващ надзор на температурата.

Устройството се зарежда от DokeOS 3.1, основан на Android 13 с интелигентно авансово зареждане, което форсира стартирането на приложенията с 25%, и поддръжка на технологиите Atomised Memory и LMK (Low Memory Killer) за по-плавна и бърза работа.

За снимане на висококачествени фотоси и видеоклипове смарт телефонът разполага с 48-мегапикселова задна камера със датчик Samsung ISOCELL GM2 и 16-мегапикселова предна камера с логаритми Blackview ArcSoft 5.0 и набор от режими (HDR, нощен режим, режим хубост, портретен режим и панорамен режим).

Смартфонът се отключва благодарение на скенер за пръстови отпечатъци или посредством функционалността за отключване с лице. Налице е и непряк персонализиран бутон за бърз достъп до най-често употребяваните приложения. Наличният NFC чип ще ви разреши да плащате за покупки безконтактно. Смартфонът поддържа и сателитна навигация 4 в 1, в това число GPS, GLONASS, Beidou и Galileo.

Като източник на сила смарт телефонът употребява тънка и лека 3880 mAh батерия, която е освен постоянна при рискови температури, само че и с дълъг живот и нараснала сигурност. Батерията e с поддръжка на 18W бързо зареждане и обезпечава до 18 дни живот в режим на подготвеност.

Blackview N6000 е с висока степен на отбрана против влага, прахуляк, удари и изпускане по стандартите IP68, IP69 и MIL-STD-810H – боен стандарт за устойчивост, тъй че може да се употребява и в най-сурови условия.

Blackview N6000 ще се предлага с отстъпка за ранна покупка в AliExpress от през днешния ден до 28 юли в три цветови разновидността (оранжев, зелен и черен) за 159,99 $, което е малко над 320 лв..

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР