Известният пловдивски наркодилър Цветан Господинов – Батмана отново е задържан

...
Известният пловдивски наркодилър Цветан Господинов – Батмана отново е задържан
Коментари Харесай

Батмана отново зад решетките- арестуваха го с 1 кг наркотици

Известният пловдивски наркодилър Цветан Господинов – Батмана още веднъж е арестуван за разпространяване на опиати, научи TrafficNews.

Преди два дни в село Брестник след акция в дома в на Господинов, пловдивската престъпна полиция е иззела синтетични опиати, а точно 1 кг и половина чай и 100 грама паста.

Едва преди няколко месеца Батмана бе пуснат на независимост, само че явно пандизът не го е превъзпитал и той продължава да развива бизнеса си.

Сега е арестувана в период от 72 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Припомняме, че ммето на Цветан Господинов е известно измежду престъпните среди, само че измежду обществеността нашумя към случая с палежа на колата на шефа на пандиза – Божил Иванов. Тогава Батмана „ изпя” тримата в следствие подсъдими – Доктора, Жабата и Тъпото.

Батмана бе заловен и в огромна „ далавера”, обвързвана още веднъж с продажба на дрога, а облагата бе прекарвана през DMS сметка.

Кампанията бе ориентирана сякаш към дами, които единствено си отглеждат децата и се нуждаят от поддръжка. Тя бе записана в Пловдив през 2019, а нейн създател е не какъв да е, а престъпно проявеният Цветан Батмана. Той продавал дрога, а вместо пари, клиентът изпращал СМС-и към номера на “Жасмин”.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР