Известният пловдивски дилър Хамди Стойков, по известен като Шарения, е

...
Известният пловдивски дилър Хамди Стойков, по известен като Шарения, е
Коментари Харесай

Криминални истории: Дилърът Шарения лъсна като Сандокан - размаха нож пред полицията и...

Известният пловдивски дилър Хамди Стойков, по прочут като Шарения, е в пловдивския арест. Той е със  72- часова прокурорска мярка, откакто се е правил на Сандокан пред районното ръководство в Асеновград, написа trafficnews.bg. 
В четвъртък вечерта Шарения се появил с огромен нож пред полицията и почнал да заплашва дежурните служители на реда. Получил предизвестие да остави хладното оръжие, само че вместо да извърши разпореждането, той побягнал. Полицейски патрул тръгнал след него и след малко гонене из града, униформените настигнали беглеца. Стойков оказал опозиция и се наложило служителите на реда да употребяват физическа мощ, с цел да го обезоръжат и да му сложат белезниците. Тъй като се държал извънредно несъответстващо, Шарения бил отведен в Центъра за психологично здраве, къде получил солидна доза успокоителни. След това е изместен в ареста.

Очаква се да му бъде поискана непрекъсната мярка Задържане под стража.

43- годишният престъпник, който стартира кариерата си в легенадрния Клуб 777, има няколко присъди за разпространяване на опиати. Последно той излежа 6- годишна присъда, откакто бе хванат на Асеновградско шосе с 50 грама кокаин. Шарения бе арестуван с ортака си Мюмюн Мюмюн- Мечката. Двамата се признаха за отговорни и подписаха съглашение с прокуратурата. Разработката против старите познайници на полицията Шарения и Мечката започва през месец юли 2010 година Нарко ченгетата попаднали на информация, че двамата се занимават с разпространяване на амфетамин, екстази, хероин и кокаин на територията на Пловдив, Хасково, София. Стойков излезе през 2016 година от пандиза.

В ъндърграунда Хамди е прочут с прякора Шарения поради огромния брой татуировки, които покриват тялото му. При всеки следващ престой в пандиза „ шарената” повърхност по тялото му се усилва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР