Известният пловдивски адвокат Стефан Левашки съобщи в социалната мрежа, че

...
Известният пловдивски адвокат Стефан Левашки съобщи в социалната мрежа, че
Коментари Харесай

Адв. Левашки заплашен с убийство на улицата

Известният пловдивски юрист Стефан Левашки заяви в обществената мрежа, че през уикенда, до момента в който е разхождал кучето си, е станал жертва на експанзия от млад мъж, който и преди го е нападал, само че тогава единствено вербално, а този път – и с камък.

По юриста е хвърлен и буркан, а кучето му е ритано в градинка до постройката на Второ районно управление (на МВР) в Пловдив.

Злополучната разходка става в 6,30 сутринта в неделя.

В момента, в който сме в безистена на един блок, от където постоянно прекосяваме на път към кучешката поляна, слушам викове зад тила си и току до мен се разрушава стъклен буркан, написа адв. Левашки. Обръщам се и виждам нападателния млад мъж, който крещи по мен, че предния път ни се е разминало, само че в този момент ще убие и мен и кучето ми. Аз се пробвам да го успокоя и го запитвам какво желае, вместо отговор той изритва два пъти кучето ми, което изквичава и заобикаля нанякъде.

Опитвам се да потегли да го диря, само че получавам удар в гърба от хвърлен по мен огромен камък. Момъкът продължава да върви след мен и да ми се заканва, че ще ме убие, че той живеел в този квартал и аз съм нямал право да преминавам с Ринго от там, да съм го разхождал на кучешката площадка, кучетата осирали всичко и не можел да ги трае.

Слава Богу, Ринго е интелигентно животно и се бе прибрал самичък в къщи, само че е доста изплашен и се е свил в ъгъла.

Адв. Левашки е подал сигнал в полицията.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР