Известният математик Петър Велков, който е сред най-канените из тв

...
Известният математик Петър Велков, който е сред най-канените из тв
Коментари Харесай

Защитаващият тезата, че К-19 не е тежка инфекция - имунологът Андрей Чорбанов, е в болница със заразата

Известният математик Петър Велков, който е измежду най-канените из тв студиата по време на пандемията, разкри, че с ковид в болница се е озовал един от най-върлите съперници на тезата, че болестта е доста рискова - имунологът Андрей Чорбанов , който е и претендент за народен представител в листите на " ИТН " на Слави Трифонов.

ЕТО КАКВО НАПИСА Пожарна охрана СЛУЧАЯ ПЕТЪР ВЕЛКОВ:

Андрей Чорбанов е признат на 19.03 (петък) в болница с ПСР положителен тест за Ковид и двойна бронхопневмония. По информацията, която имам, той се утежнява след близо седмица с температура, двоен банкет на антибиотик и доказана със скенер коронавирус зараза. Въпреки лимитираното съществуване тук-там, е признат в болничното заведение.

 ❎ На 25.02 при Хекимян Чорбанов признава, че е прекарал вируса. В други изявленията също е заявявал, като е казвал, че това се е случило през ноември.

 ✅ На 19-ти март той постъпва с положителен ПСР в болница.

 🔴 При Хекимян той съобщи: " Аз няма да се имунизирам, тъй като прекарах вируса. Продължавам да настоявам отговорно, че прекаралите болестта имат извънредно дълготраен имунитет против вируса. Естественият имунитет е доста по-силен от ваксиналния "

 🔴 В началото на март, дни преди да позитивира за повторно тест, той съобщи: “Безсмислено е преболедувалите КОВИД-19 да се имунизират. Преболедувал да се имунизира, е все едно да продупчиш 2 билета за рейс. По-рано съобщи преболедувалите класическия вид на ковид а ще имат отбрана и против новия вид. “

 ✅ Чорбанов или е излъгал, по тази причина че е карал COVID-19 или при него се следи някаква форма на реинфекция с вируса. Така или другояче една от двете му тези е неверна, за следващ път.

 🔴 На 15-ти март (преди тъкмо 6 дни) беше последното присъединяване на Чорбанов при Цветанка Ризова, където той сееше следващите ненаучни тези, само че за жалост, към този момент е сеел най-вероятно и изобилна доза вирусни частици. Той се подиграва на хората, носещи маска.

 🔴 Чорбанов последните седмици е на събития и на партията на Слави, от която се кандидатира. Без маски постоянно. Техните събитие не престават сега в затворени пространства без маски в контакт с хора, които най-вероятно са имали беззащитен непосредствен (както Чорбанов го назовава – интимен) контакт с него.

 ✅ За страдание, с изключение на с вируса на нелепостта, довел до загубата доста човешки животи, към този момент най-вероятно и непосредствено е виновен за заразяването на значително хора.

 ❗  ❗  ❗ Присъединявам се към апела на доктор Царкова: “Пожелавам бързо излекуване на Чорбанов, от време на време някои на личен тил би трябвало да изпитат през какъв пъкъл минават стотици елементарни българи, с цел да спрат да " хранят " егото си и да сеят незаконна дезинформация. На война знаете какво се случва с дезинформаторите, а ние сме в тежка, необявена такава... “

 ❗ Надявам се, макар че знам, че няма да се случи – той да издържи най-сетне и теста за човечността и да промени държанието и позициите си, когато излезе от болничното заведение!

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР