Известният кулинарен шеф Петър Михалчев влиза в ново амплоа. Познат на

...
Известният кулинарен шеф Петър Михалчев влиза в ново амплоа.
Познат на
Коментари Харесай

Шеф Петър Михалчев влиза в психиатрия


Известният кулинарен началник Петър Михалчев влиза в ново амплоа.

Познат на феновете от дребния екран, след журирането си в кулинарно риалити предаване, напълно скоро майсторът на японската кухня ще покаже и актьорските си заложби с присъединяване си в нов късометражен български филм.

Работното заглавие на плана е „ Парти бус ”, а премиерата на кино лентата ще е напролет. Интересен факт е, че ролята, за която го кани Диляна Данева - сценарист и режисьор, е на санитар в болница за хора с психологични проблеми и въпреки това да е дебют в киното за Петър Михалчев, превъплъщението не е оригиналност за него.

„ Диляна се свърза с мен и ме предложения на диалог, в който да ми опише за кино лентата. Сюжетът ме заинтригува доста, а с ролята, за която ме предложения, уцели тъкмо в десетката, тъй като в действителност на мен ми се е налагало да я „ играя ” в действителния живот. Служил съм във Военна болница в психиатрично поделение и съм бил тъкмо санитар. Това беше извънредно съвпадане, за което режисьорът не знаеше и някак всичко се подреди от единствено себе си. Това беше моята роля ”, описа началник Михалчев, представен от

Майсторът на азиатската кухня добави: За мен това е първа такава изява и беше огромно предизвикателство. Аз нямам проблем с камерите, само че е доста друго от телевизионно предаване. Опитът ми в действителния живот беше плюс сигурно, само че за триумфа ми на снимачната площадка оказа помощ работата с режисьора, подготовките преди фотоси и несъмнено останалите актьорите, с които се допълнихме на 100%. Всички бяха подбрани извънредно добре.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР