Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения

...
Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения
Коментари Харесай

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен неотдавна изрази опасения по отношение на капацитета за забележителен спад на цената на Етериум (ETH).

Чрез последния си разбор Коуен загатна за очертаващата се опция за забележителен 60% спад в цената на ETH , акцентирайки ерозията на сериозните равнища на поддръжка в комерсиалната двойка ETH/ BTC .

Тази двойка, която съпоставя цената на Етериум с тази на Биткойн, е необятно обсъждана като мерило за пазарните настроения и относителната мощ сред двете водещи криптовалути.

Опирайки се на исторически прецеденти, Коуен акцентира, че предходни пробиви на обилни равнища на поддръжка в двойката ETH/BTC са провокирали следващ 60% спад в двойката ETH/USD в границите на три до шест месеца. Той означи, че неотдавна ETH/BTC загуби значима поддръжка, макар че цялостните последствия от това развиване остават несигурни.

Предпазливите забележки на Коуен идват на фона на нарасналата волатилност и неизясненост на пазара на криптовалути, като Етериум се бори с съмнения както в цената, по този начин и в размера на търговията. Загубата на поддръжка за двойката ETH/BTC в допълнение изостря несигурността към ценовата траектория на Етериум, изключително когато той се стреми да резервира решаващия предел от $3,000.

Според прозренията на крипто аналитика Али Мартинез идната значима зона на поддръжка за Етериум се намира в диапазона от $2,000 до $2,430, където почти 9.37 милиона адреса групово имат към 53 милиона ETH.

От значително значение е да се признае, че въпреки прогнозата на Коуен за спад от 60% да поражда подозрения, прогнозите по своята същина са свързани със спекулации. Миналите трендове и евентуалните сюжети оферират скъпи прозрения, само че те не плануват дефинитивно бъдещи резултати.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР