Известният като наркодилър и ВИП свидетел Димитър Вучев - Демби

...
Известният като наркодилър и ВИП свидетел Димитър Вучев - Демби
Коментари Харесай

Lupa.bg пита: Къде изчезна Демби, случи ли му се нещо фатално?

Известният като наркодилър и ВИП очевидец Димитър Вучев - Демби е в цялостна неопределеност и някои хора с право се тормозят, че може да му се е случило нещо доста неприятно. Симпатягата доста от дълго време си навлече омразата на наркомафията, давайки показания против тях. 

Срещу Демби също имаше наркодело, само че той е най-много е прочут като ВИП очевидец и изменник. Заради записа с бастун (основно доказателство по делото против Златомир Иванов), Тишо Боксьора си скапе връзките с хората на Златко Баретата. В пандиза той имаше  съществени проблеми с тях.

Още по време на процеса против Златко Баретата, Демби се пробва да се сдобри с всички страни. Това видимо се получава, само че на процедура нещата са напълно разнообразни.

След като Димитър Вучев се явява като очевидец по делото, в дома му са открити огромно количество опиати. Адвокатите му са безапелационни, че те са подхвърлени и евентуално става дума за възмездие. В кримисредите се твърди, че Демби получавал доста закани.

Слуховете са, че Демби се крие в Румъния, само че никой не може да удостовери тези обстоятелства. Истината е, че няма човек, който да може да каже " аз виждах скоро Димитър Вучев ". Разследващите също не го търсят, нито един публицист не може да получи публична информация, дали Демби е измежду живите. 

Той е продал къщата си в столичния кв. Симеоново, откъдето е изнесъл цялата си покъщина, и е липсващ, разбра Lupa.bg.

Демби трябваше да се появи в спецсъда, с цел да свидетелства против спрягания за дясна ръка на Златко Баретата Антон Савов - Тони Мамата. Тъй като не го намерили на адреса, призовкарите описали видяното.

" Къщата е празна и необитаема, сега се прави главен ремонт от лице, представящо се за новия притежател. В двора имаше и строителни служащи ", разказали издирвачите.



Осъден и от съда, и от мафията

Преди 2 години Софийска градска прокуратура (СГП) реализира наказване от 4 години „ отнемане от независимост “ при първичен непоколебим режим по отношение на подсъдимия Димитър Вучев. 48 - годишният мъж бе упрекнат за държане без съответно позволение в съучастничество и за разпространяване на високорискови наркотични субстанции на стойност 13933.26 лева; за държане без съответно позволение в съучастничество и за разпространяване на прекурсори за произвеждане на наркотични субстанции на стойност 1439.20 лв. и за причиняване на лека телесна щета на полицейски орган, при осъществяване на службата му.

Подсъдимият следваше да изтърпи общо 6 години „ отнемане от независимост “, откакто Софийски градски съд (СГС) му наложи общо наказване от 4 години „ отнемане от независимост “ за трите закононарушения и приведе в осъществяване друго наказване „ отнемане от независимост “, наложено на Димитър Вучев по присъда, постановена през 2010 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР