Известният като Жоро Милионера пловдивчанин Георги Енев вече е на

...
Известният като Жоро Милионера пловдивчанин Георги Енев вече е на
Коментари Харесай

Пуснаха Жоро Милионера

Известният като Жоро Милионера пловдивчанин Георги Енев към този момент е на независимост, откакто излежа присъдата си от 12 години затвор за отмъкнатите от инкасо автомобил 1 471 058,52 лева

Той беше наказан на 12 години затвор за осъщественото 22 юни 2021 година прекачване на чували с пари от колата, която карал като охранител, в персоналния му автомобил, само че в пандиза е работил и по този начин е редуцирал периода на наказването си. " Георги Енев към този момент не е наш проблем ", разясниха пред " 24 часа " от Пловдивския затвор.

Жоро Милионера от дълго време имаше правото да изиска предварително условно освобождение, само че не го направи и по този начин излежа близо 10 години. Запознати с проблема разясниха през цялото това време, че аргументите за желанието му да стои зад решетките са две. Първата е, че той призна виновността си, само че не сподели и дума къде са парите, и се допуска, че след излизането си от пандиза той ще бъде преследван от престъпния контингент поради укритата крупна сума. “Има такава законодателна опция - да си признаеш виновността, само че да не върнеш откраднатото”, разяснява тогава прокурорът по делото Дилян Пинчев.

Другата е, че отмъкнатите през 2012 година пари бяха на разнообразни банки и застраховани и вредите бяха
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР