Известният кардиолог проф. Иво Петров е в листата на ГЕРБ

...
Известният кардиолог проф. Иво Петров е в листата на ГЕРБ
Коментари Харесай

Битката ще е жестока: ГЕРБ вкарват топ кардиолог в листата си за София

Известният кардиолог проф. Иво Петров е в листата на ГЕРБ с претенденти за общински съветници в София. Днес столичният кмет Йорданка Фандъкова го показа по време на ревизия на реновираната клиника по обща хирургия в Първа градска болница.

Заедно с нея бяха заместник-кметът Дончо Барбалов и ръководителят на здравната комисия в СОС доктор Веселин Милев.

"Продължаваме с концепциите за рационализация, поканихме нови хора в екипа. Проф. Иво Петров се съгласи да се включи в работата на идващия Столичен общински екип със своята експертиза ", заяви Йорданка Фандъкова.

"Консенсусът е най-съществен освен за опазването на здравето, само че и за страната. Трябва да работим в консенсус, с цел да осъществим нашата задача. Това, което се прави през днешния ден в Първа градска болница, е добър образец. Като лекари вършим всички допустимо за своите пациенти, а когато имаме поддръжката на Столична община, това става още по-ефикасно. Много е направено, само че и още доста би трябвало да се направи, съобщи проф. Петров.

"От години имаме хрумвания в региона на развиването на опазването на здравето и модернизацията. На мен и моите съидейници ни е фантазия от дълго време за въвеждане на модерните електронни методики и тази електронна персонална здравна карта, за която от дълго време се приказва ", изясни проф. Петров. Според него с усилието на общината и поддръжката на институциите, това може да бъде реализирано.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР