Известният холивудски актьор Крисчън Бейл промени вярата си и прие

...
Известният холивудски актьор Крисчън Бейл промени вярата си и прие
Коментари Харесай

Крисчън Бейл променя вярата си и се покръства заради любов към сръбкиня

Известният холивудски артист Крисчън Бейл промени вярата си и одобри православието, откакто се ожени за модела от сръбски генезис Сандра Блажич.


Медиите интензивно писаха по какъв начин майката и сестрата на Крисчън са били срещу тази връзка, което не предиздвикало артиста да се откаже от любовта. Освен това той прекъснал контактите си с майка си и сестра си и твърдо решил децата му също да знаят сръбски език, оповестява " N portal ".

Сандра Блажич е с четири години по-голяма от Крисчън и фамилията й имигрира в Америка от тогавашна Югославия през 60-те години на предишния век.

„ Всичко в живота си дължа на нея. Тя е специфична и мощна жена “, сподели Бейл в изявление.

Историята за срещата на артиста и брачната половинка му наподобява на сюжет от холивудска сантиментална комедия.

Ментор на Крисчън след идването му в Холивуд била Уинона Райдър, която му помогнала да получи роля във кино лентата от 1994 година „ Малки дами “, в който тя играе основната роля. Говори се, че Бейл се опитвал по всевъзможен метод да съблазни Уинона, само че тя отхвърлила ухажванията му и той намерил разтуха в актрисата Саманта Матис. Въпреки това Уинона и Крисчън остават положителни другари, а в края на деветдесетте години на едно от празненствата на Райдър Бейл се среща с персоналната ѝ асистентка Сандра Блажич, която пособия на Уинона на снимачната площадка на кино лентата „ Есен в Ню Йорк “.

Сандра и Крисчън имат две деца, щерка Емелин и наследник Джоузеф. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР