Известният футболен треньор Ферарио Спасов е загиналият при автомобилната катастрофа

...
Известният футболен треньор Ферарио Спасов е загиналият при автомобилната катастрофа
Коментари Харесай

Футболният треньор Ферарио Спасов загина при автомобилна катастрофа

Известният футболен треньор Ферарио Спасов е починалият при автомобилната злополука през вчерашния ден по основен път София - Варна, в региона на село Шереметя.

Спасов, който сега е треньор на отбора на Дунав (Лом) от Северозападната Трета лига, се е прибирал към дома си в Ловеч след мача на неговия отбор в Горна Оряховица.

Той е пътувал с персоналния си автомобил, когато край търновското село Шереметя е бил ударен от автомобил, който се е движил с превишена скорост и е навлязъл в насрещното платно.

Ферарио Спасов е роден на 21 февруари 1962-а година, същинска легенда на футбола в Ловеч. Като състезател на локалния Осъм има повече от 350 мача, играе за малко и в Спартак (Плевен). Като треньор на Литекс (Ловеч) е първенец като старши треньор през 1999-а година и като асистент на Димитър Димитров сезон по-рано. Носител е на Купата на България през 2001-а година, а също по този начин в кариерата си е бил отпред на ЦСКА, Ботев (Пловдив), Берое, юношеският народен тим на България, Спартак (Варна), Монтана и още доста клубове.

Поклон пред паметта му!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР