Известният фитнес треньор от Австралия Джаксън Пар и приятелката му

...
Известният фитнес треньор от Австралия Джаксън Пар и приятелката му
Коментари Харесай

След като направи тази СНИМКА, той спаси живот! Целият свят се възхищава на постъпката на този мъж...

Известният фитнес треньор от Австралия Джаксън Пар и приятелката му Мадисън чествали през уикенда годежа на техен другар. На плажа в австралийския град Остин всички се снимали. В този миг чули крясъци за помощ.



" Моля ви, помогнете на приятеля ми ", крещяла жена на плажа. Джаксън не се замислил даже и за секунда и побегнал към големите талази. Макар и да била тъмна нощ и не можел да види нищо, той влезнал в вилнеещия океан. Опитвал да се ориентира единствено по виковете за помощ на мъжа във водата.
Плавал дълги пет минути, които му се сторили като час, преди да откри давещия се.

" Намерих го по тил, кракът му беше заклещен в някаква дупка на канара, пробвах се да го извадя, беше извънредно студено, а океанът - плевел ", спомня си Джаксън.



Когато най-сетне освободил крайници на мъжа, опитвал да го издърпа към брега, други двама души от празнуващата компания взели от близката колиба дъска за сърф и също влезнали във водата, с цел да оказват помощ на Джаксън.

" Сложихме го върху дъската и бяхме на брега след няколко минути. Там към този момент бяха пристигнали спасителите, които останалите бяха извикали и ни помогнаха ", споделя Джаксън.

След случилото се Джаксън описал всичко във Facebook: " Съществуваха десетки разновидности по какъв начин всичко това може да приключи и то неприятно. Благодарен съм, че бях на това място в точното време. "

Спасеният мъж съумял да намери Джаксън и му благодарил, че е избавил живота му. Двамата са сигурни - в случай че не празнуващата компания не беше отишла да се снима на брега на океана, нямаше да има благополучен край.

А Джаксън поучава - в случай че не можете да плувате добре, апелирам ви, не надценявайте силите си и не плувайте в бурния океан и изобщо не и през нощта.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР