Известният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор

...
Известният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор
Коментари Харесай

31-годишният Виктор Стоянов е „Ергенът“, чието сърце ще се опитат да пленят дамите в романтичното риалити по bTV

Известният фитнес инструктор и модел, някогашен народен играч и треньор по гребане – Виктор Стоянов е Мъжът, който ще се впусне в търсенето на любовта в най-романтичното риалити – „ Ергенът “. Целият живот на 31-годишния софиянец е обвързван със спорта. Завършва спортно учебно заведение и продължава образованието си в НСА, а едвам 16-годишен става част от националния тим по академично гребане. Има голям брой трофеи, бил е нееднократен републикански първенец. След травма остава за известно време на гребната база, само че като треньор на деца и паралелно с това фитнесът се трансформира в негова пристрастеност. Към сегашния миг работи като шеф на фитнес зала, а към многочислените му задължения се прибавят и изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове.
Снимка: bTV
Спортът и многочислените трудности в живота му учат Виктор на дисциплинираност и отговорност към близките и към самия себе си. Здравето и положителната форма – физическа и прочувствена, са се трансформирали в негов метод на живот. Със същата отговорност и съвестност подхожда и в персоналния си живот.
Снимка: bTV
" Да си влюбен е най-страхотното възприятие на света. Дъхът ти стопира. Малко е плашещо, само че в това време е необикновено. Правил съм доста откачени неща в името на любовта, само че да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички. Всъщност това е най-безумното нещо, което в миналото съм правил в живота си ", споделя Виктор Стоянов.

Виктор има вяра в любовта и е подготвен за нея. Той търси жена, която да влезе в мозъка и сърцето му, с която да имат не просто общи ползи, само че и да гледат в една посока. За себе си споделя, че е сантиментален и не би си разрешил да се отнася към своята дама по различен метод, с изключение на като благородник. В интимните връзки за Виктор е значимо неговата половинка да бъде и да се усеща обгрижвана и мечтана, да намира поддръжка в него както за персонални проблеми, по този начин и за професионални. Готов е да отвори сърцето си за дамата, която също като него е откровена и подготвена за същинската обич.
Снимка: bTV
Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Виктор и да изживеят своята сантиментална приказка, могат да създадат първата стъпка към щастието, като се запишат за кастинг за шоуто на уеб страницата доникъде на месец август. Участието в предаването ще им даде опция освен да опознаят един неповторим мъж-мечта, само че и да попаднат във вълшебната конюнктура на едно от най-впечатляващите, сантиментални и екзотични места в света, където те ще бъдат принцесите, а срещата с Виктор - тяхната приказка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР