Известният бизнесмен и собственик на Уолтопия Ивайло Пенчев алармира, че

...
Известният бизнесмен и собственик на Уолтопия Ивайло Пенчев алармира, че
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев: Станах жертва на брутално престъпление, отнеха ми Ламборгинито

Известният предприемач и притежател на " Уолтопия " Ивайло Пенчев сигнализира, че е станал жертва на закононарушение, и то, по думите му - не без присъединяване на държавни институции. Ето какво описа преди минути предприемачът в своя фейсбек профил:
Още по тематиката
" Искам да ви споделя за едно закононарушение, на което станах жертва, и което мисля че няма по какъв начин да се получи без присъединяване на държавни институции. Брутално е и може да се случи на всеки от вас очевидно . Имам една кола, която не карам доста. Ламборгини. Не съм я карал от повече от година. При опит мой чиновник да възобнови гражданската й отговорност, научава, че тази кола не е моя от 19ти януари. Собственост е на испански жител и е дерегистрирана в КАТ. В КАТ даже настояват, че аз персонално съм бил я дерегистрирал. Като го чухь ми прозвуча напълно необикновено, само че е реалност.

Нямам концепция по какъв начин би могло да се случи това, в случай че и огромния, и дребния ваучър не са излизали от касата ми.

Имат копия в КАТ и в прокуратурата, тъй като преди време имах прокурорска инспекция по отношение на някаква акция за регулиране на скъпи коли. Всъщност и застрахователите ги имат. Но въобразявам си какво щеше да ми се случи, в случай че бях излязъл с тази кола - стопира ме служител на реда и ме арестува за кражба на кола .

Звучи необикновено, само че щом се е случило на мен, може да се случи на всеки от вас.

Пуснахме тъжба в полицията и се надявам да разкрият разбойниците. Все отново имат запис на камерите в КАТ и може да се види кой е дерегистрирал. А до тогава да внимаваме да не ни арестуват за кражба на личните ни коли

Сега се възнамерявам, че прехвърлянето на кола, с изключение на нотариална договорка, изисква и процедура в КАТ. А прехвърлянето на парцели, акции и други сходни е даже по-лесно ", написа Ивайло Пенчев във Facebook.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР