Известният български издател Стойо Вартоломеев подкрепи кампания „Топъл обяд“ на

...
Известният български издател Стойо Вартоломеев подкрепи кампания „Топъл обяд“ на
Коментари Харесай

Стойо Вартоломеев първи раздаде „Топъл обяд“ за 2018-а

Известният български издател Стойо Вартоломеев поддържа акция „ Топъл обяд “ на Ортодоксалния медал на Хоспиталиерите на 12 януари, когато православната черква уважава св. Великомъченица Татяна.

В знак на своята съпричастност той подари плодове- банани и мандарини, на нуждаещите се, които всеки петък получават топла храна пред болница „ Медлайн “. Кампанията се организира повече от 4 години по самодейност на пловдивския бизнесмен и президент на ордена доцент доктор Невен Енчев.

Подкрепям благородния жест на ордена, който е още по-значим на фона на страната, която е притъпила своите обществени функционалности и не се грижи за изпадналите в неволя, а актуалният живот е изпълнен с несъгласия и доста хора се нуждаят от съпричастност, съобщи шефът на издателство „ Хермес “ в Пловдив.

Той уточни, че държавният запас в грижата за бедните би трябвало да бъде максимален, по-късно своята съпричастност би трябвало да демонстрира общината, на чиято територия живеят те, а на последно място да е частната самодейност.

„ Не мога да дам рецепта, само че гледайки масираните рекламни акции на „ игрите на шанса “, считам, че страната би трябвало да е безжалостна и да наложи тежки налози на тези компании, които по-късно да насочи за обезпечаване на топла храна на нуждаещите се, за лекуване на заболели деца и за други обществени действия ", предложи Вартоломеев.

Но сега това не се случва - самодейността е на частния бизнес и се веселя, че много представители на бизнеса поддържат бизнесмена доцент доктор Невен Енчев. Чудесно би било тяхното присъединяване да не бъде еднократен акт, а да е по-регулярно, което може да се реализира посредством дарения в специфичния фонд на акция „ Топъл обяд “. /Марица.бг
тагове стою вартоломеев топъл обяд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР