Известният автокрадец Росен Лашов – Сливата отново влезе в криминалните

...
Известният автокрадец Росен Лашов – Сливата отново влезе в криминалните
Коментари Харесай

Автоизманикът Росен Лашов върти нови далавери

Известният автокрадец Росен Лашов – Сливата още веднъж влезе в престъпните сводки. Както писахме предходната седмица, прочут баровец осъмна без поръчковото си „ БМВ “ за четвърт милион. Говори се, че отговорен за раздялата със скъпата му играчка е небезизвестния Росен Лашов- Сливата.  Приятели на Росен настояват, че се е покрил вдън земя, откакто си навлякъл гнева на несъответствуващия човек.



Не е загадка, че публично Росен Сливата стопанисва  „ автосервиз “, през който минават и авточасти втора ръка с неразбираем генезис. В ъндърграунд средите се приказва, че до момента в който в смутните времена на прехода е крадял коли, които след откуп прибирал на притежателите им, в този момент Сливата се е преквалифицирал и бръмчи единствено на несъмнено. При него можеш да си поръчаш автомобила на фантазиите си- модел, цвят, конски сили. Запознати с бизнеса му настояват, че приема всевъзможни поръчки, доставя  всичко и не връща никого. Близки до Росен настояват, че в последно време получавал съществени предизвестия от огромна застрахователна компания, които поради сръчните му ръце са на минус от няколко милиона.
 

Росен е проходил в бизнеса около контактите си с вносителите по това време на Ратола и Санг Йонг, когато е бил обслужващ сервиз на Ратола и употребил базата им. Хората бързо се усетили, че цялото това придвижване на коли с тъмни стъкла и брадати физиономии вътре не е на добре и побързали да се отърват от него.

Оттогава датира и другарството му с някогашен началник на Столичната дирекция на вътрешните работи, на който подарил сребрист джип Ратола. Привидно договорката била облечена в контракт за лизинг, само че лизинга услужливо се плащал от Росен. Данни по отношение на бизнес- връзките им, както и името на началника със съмнителна известност се пазят в редакцията ни и могат да се дават на органите, проверяващи случая. Росен не спирал да се хвали, че до момента в който си плащал, „ оня човек “ му пазел гърба, нямал кахъри и бизнеса му процъфтявал. Не без присъединяване на Росен и Началника на Столична дирекция на вътрешните работи столичният държавен СОТ161 се е обзавел с нови патрулки Санг Йонг Тиволи. Камъчето на раздора в връзките сред двамата се оказала екзотичната Биляна. Неколкратно Росен бил заставен да изпраща „ дарове “ на Началника по жена си. Говори се, че Биби сполучливо изпълнила заръките на Росен, нещо повече- сродила го с Началника, правейки ги баджанаци. Познати до бившето семейство шушукат, че Росен имал подозрения дали не отглежда непознато дете. Кой е намазал от цялата история и на какъв брой стана е тъкала шавливата Биляна, не се знае. Факт е обаче, че бизнеса на Росен е пред банкрут, а горделив притежател на компанията му за коли рент-а-кар и автосервиза е Биби. Дали развива активност тази компания и има ли изобщо коли, които да дава чартърен, прибира ли Данък добавена стойност от несъщуствуващи покупко-продажби, са все въпроси, които ще обясняват чиновниците на Национална агенция за приходите,  а ние сме подготвени да спомагаме на способените органи с цялата информация, с която разполагаме.


Говори се, че Биляна е интелигентна жена и държи на една ръка и остарелия мераклия, който покрива всичките й воаяжи по екзотични дестинации.



За разлика от пробивната си жена, в последно време Лашов хубавичко го е закъсал. Имал си проблеми с недоволни „ клиенти “- прибирал комисионни за „ поръчки “, които не може да извърши.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР